Naše prednosti so odraz bistvenih vrednot podjetja Go Green.

NEPREKOSLJIVA KAKOVOST Z OSEBNO NOTO

Zadovoljne stranke so temelj našega uspeha, zato si vedno prizadevamo za osebni pristop in odnos z vsakim od naših poslovnih uporabnikov, pa tudi zasebnih potnikov. Stremimo k uporabi najboljših praks pri vsem, kar počnemo, in upoštevamo najvišje varnostne ter zdravstvene standarde. Ponosni smo, da smo prav mi referenca za visoko postavljena merila. 

ČLOVEŠKI VIRI – NAŠE NAJBOLJ DRAGOCENO PREMOŽENJE

V krajih, kjer delujemo vsakodnevno, smo med vodilnimi podjetji svoje branže, zato z največjo skrbnostjo izbiramo svoje vodnike in voznike ter jim nudimo nenehno usposabljanje o destinacijah, s čimer vzpostavljamo in vzdržujemo najbolj strokovno podkovano ekipo, ki bo strankam vedno ponudila optimalne storitve. Brez pomislekov bomo vedno in povsod vlagali prav v svoje ljudi.

KDO SMO

Blaž Ahčan
Direktor podjetja
pismo

Kot direktor podjetja se Blaž v celoti posveča svoji odgovornosti povezovanja in usklajevanja vseh članov ekipe, projektov in predvsem izzivov, kako svojim strankam vedno ponuditi izjemne storitve.
Preberi več

Boštjan Korošec
Produktni vodja

pismo

Njegovo predanost podjetju je čutiti na vsakem koraku. Rad ima dinamiko, nove izzive, delo z ljudmi in sodelovanje v motiviranem kolektivu.
Preberi več

Dijana Taborin
Produktni vodja organizacije dogodkov

pismo

Skrivnost je v detajlih, pravi, pa tudi, da je skrb za vsako najmanjšo podrobnost pri organizaciji dogodkov ključna za njihovo uspešnost.
Preberi več

Gašper Iglič 
Asistent produktnega vodje
pismo

Čeravno še vedno občasno (in zelo rad) vozi avtomobil, večino časa vodi in skrbi za prodajo ter nadzor nad vozili podjetja, kamor sodijo prevzemi, oddaja, vzdrževanje, uporaba ipd.
Preberi več

Gregor Skok 
Produktni vodja oddaje vozil
pismo

Navdušujejo ga nove tehnologije, novi poslovni modeli, optimizacija sistemov, logistika in transport v najširšem pomenu besede (kopenski, morski in tudi vesoljski).
Preberi več

Marko Begović
Asistent produktnega vodje
pismo

Sodelavci mu pravijo tudi ‘pozitivna energija pisarne’, saj zanjo vsak dan poskrbi s prijazno besedo, gesto ali izbiro ravno prave glasbe, ki nadgrajuje vzdušje.
Preberi več

Medeja Moder
Asistent produktnega vodje organizacije dogodkov

pismo

Odprte narave, nasmejana, topla in dostopna, na unikaten način spodbuja timsko delo, saj vsakemu rada pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev.
Preberi več

Nina Stadler
Vodja ključnih kupcev

pismo

Dinamična na vseh področjih življenja. Je magistra znanosti poslovnih ved, z velikim talentom za organizacijo in izjemnim posluhom za ljudi.
Preberi več

Petra Vasilj
Vodja prodaje

pismo

Zmagovalna naravnanost je zapisana globoko v njeni vzgoji, izobrazbi in osebni drži. Je tudi odlična popotnica za sedanje poslovne izzive in za projekte, ki jih vodi z veliko mero profesionalnosti.
Preberi več

Primož Bizjak
Produktni vodja prevoznih storitev

pismo

Izjemno poznavanje področja dejavnosti mu omogoča prevzemanje najrazličnejših projektov in zahtev uporabnikov storitev v katerem koli danem trenutku.
Preberi več