Gašper Iglič, Asistent produktnega vodje pismo

V času specializiranih znanj so širina, znanje, visoka splošna razgledanost, povezovanje različnih področij delovanja in odlična komunikacija, ki jih v sebi združuje posameznik v podjetju, izjemna prednost. In Gašper ima vse.

Čeravno še vedno občasno (in zelo rad) vozi avtomobil, večino časa vodi in skrbi za prodajo ter nadzor nad vozili podjetja, kamor sodijo prevzemi, oddaja, vzdrževanje, uporaba ipd. Pri logistično izjemno zahtevnem delu lahko vsakodnevno izrazi svojo osebnostno naravnanost: discipliniranost, natančnost in predanost brez meja.

Je dolgoletni športnik in vsakodnevna disciplina mu predstavlja zgolj novi izziv, ki se ga loteva  umirjeno in profesionalno, spretno in potrpežljivo. Kot diplomirani geograf lahko v podjetju Go Green združuje ljubezen do potovanj, odkrivanja novih krajev in do domovine. Svoje široko znanje z različnih povezanih področij kot so; kultura, zgodovina, geografija, kulinarika in druga, spretno in nenehno vpleta v vsakdanje delo ter projekte  podjetja.