Petra Vasilj, vodja prodajepismo

»Važno je sodelovati, ne zmagati!« – če rasteš v športni družini, se ta veliki olimpijski moto sčasoma spremeni v življenjsko naravnanost, ki ti sledi vse življenje: »Važno je zmagati. Sodeluje lahko vsakdo. Zmagovalci so redki.«

Vrhunski šport in plavalska tekmovanja v najvišji kategoriji so bila polnih dvajset let del njenega življenja. Naučila so jo, kar te ne naučijo v nobeni šoli ali fakulteti – kako se miselno pripraviti na doseganje »tistega« najvišjega cilja: biti najboljši, biti na vrhu, zmagati! Zmagovalna naravnanost je zapisana globoko v njeni vzgoji, izobrazbi in osebni drži. Je tudi odlična popotnica za sedanje poslovne izzive in za projekte, ki jih vodi z veliko mero profesionalnosti.

Odlične komunikacijske, organizacijske in vodstvene veščine je pridobila pri delu na Veleposlaništvu Republike Hrvaške v Sloveniji, najprej kot članica pogajalskega tima, zatem kot vodja gospodarskih projektov. Neprecenljive izkušnje sedaj vsakodnevno vpleta v sedanje delovne izzive, tako kot njene temeljne vrednote: znanje, optimizem, pogum, strast in  kreativnost.

Čeravno ji uspešnost v vseh pogledih predstavlja velik osebni izziv, pa je biti mamica navihane dveletne deklice eden tistih, ki v zadovoljstvu prekaša vse.