Naša flota vozil je dostopna za korporativne dogodke, motivacijska potovanja, poslovna srečanja in zanimive aranžmaje za preživljanje prostega časa. Prav vse storitve izvajamo na najvišjem nivoju, lahko pa jih tudi kombinirate. Na primer, privoščite si transfer z letališča v hotel, ki se nahaja v čudovitem centru Ljubljane, naslednji dan se odpeljite na poslovno srečanje v Maribor ali preživite čudovit sončen dan na Obali. V bližini je tudi Zagreb, kjer lahko ugodno nakupujete, nato pa se odpravite na kratko pot do letališča v bližini. Zares ne poznamo ovir ali omejitev. Za vas bomo vedno sestavili optimalen program.

Ne glede na to, ali naročate transfer na letališče, luksuzni večerni prevoz v Opero ali pa se odpravljate na tedensko turo po regiji – cene Go Greenovih storitev vas bodo prijetno presenetile. V kolikor načrtujete prevoz za vaše naročnike – bo nad našimi cenami navdušen tudi njihov računovodja.

Prevozi z letališč in na letališča – doživetje v stilu,

Ob prihodu na letališče vas bo naš voznik vedno pričakal na vidnem mestu in s tablo, kjer bosta jasno in vidno izpisana vaša ime in priimek. Voznik vas bo ob prihodu pozdravil, vas pospremil do avtomobila in vam pomagal s prtljago. Naredil bo vse kar je mogoče, da bo vaš prevoz z letališča doživetje na najvišjem nivoju. Seveda lahko prevoz podaljšate z izborom katere izmed številnih storitev, ki so vam na voljo; pa naj gre za krajši sestanek, obisk ali ogled, ali pa daljšo turo po regiji. Enostaven transfer lahko hitro spremenite v nepozaben oddih.

gogreen-transfer

 V nadaljevanju si oglejte letališča, kjer se Go Green počuti kot del letališkega osebja: 

Korporativne storitve

chauffer-serviceNagradite vaše cenjene partnerje ali kupce z doživetjem, ki ga ne bodo pozabili. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo vse tipe prevoznih storitev na enem mestu, ob tem pa vam lahko ponudimo pravo zakladnico idej za korporativne dogodke in motivacijska potovanja.

Poslovna srečanja

Pravočasen in hkrati varen prihod na poslovni sestanek je nadvse pomemben. V udobju naše organizacije se boste pred sestankom lahko povsem sprostili in se dobro osredotočili na vsebino

Posebni dogodki

Vam koledar kaže pomemben dogodek v Operi ali pa ste prejeli vabilo na sprejem ali za priljubljeno predstavo v mestu? Z navdušenjem vas bomo na dogodek popeljali v stilu!
van-transfer

Kvalitetno preživljanje prostega časa

V življenju je najpomembnejše ravnovesje. Ko se vrtijo meseci, medtem ko vi trdo delate, mora priti tudi čas za sprostitev in nagrado. Ni boljšega načina, kot da se potopite v lepote dežele, ki je še ne poznate, se predajate izjemnim kulinaričnim doživetjem, okušate vrhunska vina, se sproščate v toplicah, obiskujete znamenitosti in iz mesta v mesto potujete popolnoma brezskrbno, v udobju luksuznega avtomobila. Vse našteto in še mnogo več lahko ustvarimo tudi za vas – prepričani smo, da boste prijetno presenečeni. Zaupajte nam vaše želje, urnik in možnosti –  našli bomo pravo formulo. Najlepše pri tem pa je, da se odličnost in dobra cena pri nas ne izključujeta.

Protokolarne storitve

Po naročilu vladnih institucij, služb in najvišjih državnih organov ter posameznikov (Ministrstva RS, Kabinet vlade, Kabinet predsednika RS, Protokol RS, Banka Slovenije in drugi) izvajamo storitve dovršeno organiziranih ispremstvon izvedenih prevozov, ki zahtevajo znanje, izkušnje, urejenost, diskretnost in predvsem visoko profesionalnost šoferjev in podpornega osebja.

Dolgoletne izkušnje in znanje o državnem protokolu, ki zahteva absolutno natančnost v smislu vožnje po protokolarnih zahtevah glede varnosti, izgleda varovane kolone vozil, razdalj, postankov, odhodov in prihodov, nam omogočajo visoko kakovostne protokolarne prevoze, primerljive s podobnimi v najpomembnejših svetovnih državah ter organizacijah.

Promocijske turneje

V Go Green so vam na razpolago tudi profesionalne storitve prevozov in organizacije programov, ki jih poznamo pod imenom ‘roadshows’ ali promocijske turneje. Naši nadvse priročni in izučeni svetovalci-koordinatorji, 382060_526602064017514_828505005_nki sodijo v sam vrh v regiji bodo skupaj z vami ustvarili vrhunski program, s ciljem ustvariti pozitivne in opazne učinke na vaše poslovanje. Seznanite nas z vašim programom in v sodelovanju z vami bomo hitro ustvarili zanimiv, učinkovit in optimalen program.

Vse kar zares potrebujemo, je vaš telefonski klic ali e-mail z vašimi iztočnicami! Ključ za uspešnost promocijskih turnej je natančno načrtovanje, za kar s ponosom lahko rečemo, da je naša najmočnejša prednost. Izkušeni tim strokovnjakov vam bo v pomoč pri koordinaciji potovanj, optimiziranju časovnic in tudi pri izbiri pravega voznika ter vozila, pa naj bo to limuzina, kombi ali avtobus.

Naši strokovnjaki se osebno posvetijo vsakemu posameznemu izzivu, od prve ideje, okvirnega osnutka, izdelave natančnega projekta in vse do popolne izvedbe. Zanesite se na naše izkušnje in znanje s področja, saj so pri načrtovanju najpomembnejše prav te. Skupaj lahko organiziramo spektakularen dogodek! Naše osebje vam bo v učinkovito pomoč tudi med potekom programa. Promocijske turneje so navadno velik izziv za logistična vprašanja in prav na tem področju blestimo – s tem pa zablesti tudi vaš projekt. Skupni cilj je vedno brezhibna izvedba, ki premore maksimalno natančnost.

Posredujte nam e-mail s predlaganim itinerarjem, številom potnikov in tehnično podporo, ki jo pričakujete. Ne glede na vaš finančni načrt vam zagotavljamo, da boste prejeli vrhunske in celovite storitve, s katerimi bodo zadovoljni vaši naročniki, kot tudi vodstvo podjetja, ki ga zastopate. Naš skupni cilj je maksimalno uspešno izveden program, ki prinaša učinke na poslovne rezultate naročnikov.