Nika Požun, Produktni vodja organizacije dogodkov pismo

Najnovejša članica tima blesti v organizaciji dogodkov. V podjetje si želi vpeljati še več najrazličnejših zvrsti dogodkov – od manjših, diskretnih, s kar največjim poudarkom na personalizaciji, do visoko zahtevnih, kompleksnih in večdnevnih.

Po naravi in izobrazbi predana organizatorka je svoje znanje pridobila pri organizaciji izletov in prevozov v turistični agenciji, v kateri je zelo dobro spoznala storitve in filozofijo poslovne odličnosti podjetja Go Green. Svoje izkušnje je dopolnila v praksi, z delom turistične vodnice, svoje znanje pa v nadaljnjih letih nadgradila kot organizator poslovnih ter zasebnih dogodkov v hotelu.

Delo z ljudmi jo neizmerno veseli in izpolnjuje. Doseganje maksimalnega zadovoljstva naročnikov postavlja na prvo mesto med svojimi poslovnimi cilji, trdno verjame v osebni pristop in se vedno zavzeto loti reševanja vsakršnih izzivov.

Meni, da se cilj vsakega dobrega in uspešnega dogodka, ki si ga udeleženci zapomnijo za vedno, doseže s pozitivnim pristopom in skrbno pozornostjo na detajle – prav ti so namreč ključni za vsak uspešno izveden dogodek. Zato vedno rada prisluhne sleherni želji naročnika, išče prostor za nadgradnjo ter si prizadeva za njihovo celostno uresničitev.

Prosti čas Nika najraje posveča svoji psički in delu prostovoljke, svoje proste dni pa namenja trenutkom sprostitve v naravi, raziskovanju novih kotičkov Slovenije in potovanjem, med katerimi ima najraje – Južno Afriko.

 

Zaposleni