Rok Nedoh, Asistent produktnega vodjepismo

Močne volje in visoko motiviran se je GO GREENU pridružil kot ‘srečna 10-ka’, že deseti, redno zaposleni sodelavec tima. Ker noben izziv ni prevelik zanj, bo kot operativni sodelavec odgovoren za koordinacijo številnih voznikov, ki za podjetje opravljajo transferje, poslovne in turistične prevoze ter za organizacijo prevozov.

Ena največjih Rokovih strasti sta vožnja in delo z ljudmi, ki ju je odlično združil s pridružitvijo timu že v letu 2019, ko je postal GO GREEN-ov voznik. Odlično pozna delokrog, kot tudi raznolikost visoko kakovostnih poslovnih storitev, ki jih vozniki izvajajo v podjetju. Po naravi vztrajen, odločen in z veliko strasti do področja dela, mu noben izziv ni prevelik ali pretežak. Vedno se ga loti z vnemo in motiviran, da potniki brez izjeme prejmejo najboljšo možno izkušnjo prevoza.

Neustavljivo iskanje novih znanj, izkušenj in izzivov ga je pripeljalo v tim operative podjetja GO GREEN in od 2023 dalje skrbi za koordinacijo voznikov. Tudi v prihodnje se mu odpirajo številne možnosti za izpopolnjevanje in prevzemanje novih delovnih izzivov v podjetju GO GREEN.

V prostem času se najraje poda na sprehode in umirjanje v naravi, ki so protiutež strastnemu spremljanju tekmovanj v Moto GP ter energiji, ki jo vlaga v treninge borilnih veščin, za katere porabi večino svojega časa.