Sergej Menegalija, Asistent produktnega vodje pismo

Komunikativen, vedoželjen, pozoren na detajle, vztrajen in odločen, da vedno doseže zastavljene cilje se že od malih nog navdušuje nad avtomobilizmom, karting pa je po treningih in tekmovanjih v mladostnem obdobju postal njegova velika strast. Fascinirajo ga tudi letala in letalstvo.

V življenju vedno išče dinamiko in je neizmerno rad v tesnem stiku z ljudmi. Po naravi je pronicljivo fleksibilen in se za potnike vedno maksimalno potrudi. Največja nagrada in obenem motivacija za delo je zanj prav vidno zadovoljstvo naročnikov oziroma potnikov. V 2023 se je pridružil operativnemu timu GO GREEN, kjer bo kot operativni sodelavec združil svoje strasti, osebnostne lastnosti in željo po povezovanju z ljudmi iz različnih držav, profesij in poslovnega okolja.

Poklicne izkušnje je nabiral na raznih področjih, vsa pa so bila povezana z ljudmi. Dlje časa je sodeloval v priznani slovenski agenciji na področju organizacije dogodkov, vodil je tudi trgovino, na samostojni poklicni poti pa se je ukvarjal s prodajo izdelkov za avtomobile. Je odlično tehnično podkovan in obvlada svet elektronike.

V prostem času so športne aktivnosti na prvem mestu. Navdušuje se nad gorskim kolesarstvom, pohodi in judom. Največja strast ostaja fotografija, analogna in digitalna, s katero se ukvarja vrsto let, kar 12 let pa ustvarja tudi poročne fotografije, s katerimi razveseljuje mladoporočence. Morda pa bo odslej prevzel tudi mesto GO GREEN fotografa…