Promocijske turneje

V Go Green so vam na razpolago tudi profesionalne storitve prevozov in organizacije programov, ki jih poznamo pod imenom ‘roadshows’ ali promocijske turneje. Naši nadvse priročni in izučeni svetovalci-koordinatorji, ki sodijo v sam vrh v regiji bodo skupaj z vami ustvarili vrhunski program, s ciljem ustvariti pozitivne in opazne učinke na vaše poslovanje. Seznanite nas z vašim programom in v sodelovanju z vami bomo hitro ustvarili zanimiv, učinkovit in optimalen program.

Vse kar zares potrebujemo, je vaš telefonski klic ali e-mail z vašimi iztočnicami! Ključ za uspešnost promocijskih turnej je natančno načrtovanje, za kar s ponosom lahko rečemo, da je naša najmočnejša prednost. Izkušeni tim strokovnjakov vam bo v pomoč pri koordinaciji potovanj, optimiziranju časovnic in tudi pri izbiri pravega voznika ter vozila, pa naj bo to limuzina, kombi ali avtobus.

Naši strokovnjaki se osebno posvetijo vsakemu posameznemu izzivu, od prve ideje, okvirnega osnutka, izdelave natančnega projekta in vse do popolne izvedbe. Zanesite se na naše izkušnje in znanje s področja, saj so pri načrtovanju najpomembnejše prav te. Skupaj lahko organiziramo spektakularen dogodek! Naše osebje vam bo v učinkovito pomoč tudi med potekom programa. Promocijske turneje so navadno velik izziv za logistična vprašanja in prav na tem področju blestimo – s tem pa zablesti tudi vaš projekt. Skupni cilj je vedno brezhibna izvedba, ki premore maksimalno natančnost.

Posredujte nam e-mail s predlaganim itinerarjem, številom potnikov in tehnično podporo, ki jo pričakujete. Ne glede na vaš finančni načrt vam zagotavljamo, da boste prejeli vrhunske in celovite storitve, s katerimi bodo zadovoljni vaši naročniki, kot tudi vodstvo podjetja, ki ga zastopate. Naš skupni cilj je maksimalno uspešno izveden program, ki prinaša učinke na poslovne rezultate naročnikov.

INDIVIDUALNI PREVOZ PO NAROČILU, ORGANIZACIJA ZASEBNIH PREVOZOV PO ŽELJAH NAJBOLJ ZAHTEVNIH STRANK