Katere prevoze ponujamo?

Go Green izvaja storitev prevoza potnikov, kjer so lokacije in čas pobiranja, tip vozila in kategorija vozila ter vrsta prevoza vnaprej dogovorjeni z naročnikom prevoza.
 • Ponujamo tako imenovane zasebne prevoze oziroma individualne prevoze potnikov.
 • Za podjetja lahko ob predhodnem naročilu opravljamo skupinske prevoze na vnaprej določenih relacijah, pri katerih v isto vozilo združujemo potnike istega podjetja s podobnimi željami glede časa odhoda ali prihoda. Organizatorjem konferenc, kongresov ali dogodkov ponujamo skupinske prevoze za udeležence. Hotelom omogočamo skupinske prevoze za hotelske goste.
                                                

Kateri prevozi so na voljo?

 • Glede na tip vozila lahko izbirate med prevozi z avti, prevozi s kombiji, prevozi z minibusi in prevozi z avtobusi. 
 • Glede na kategorijo vozila lahko izbirate med luksuzno, poslovno in standardno kategorijo vozila.                         
 • Glede na vrsto prevoza lahko izbirate med transferjem in najemom vozila z voznikom.                                     
 • Glede na vrsto naročila lahko izbirate med turističnimi prevozi, poslovni prevozi, svečani prevozi in protokolarni prevozi.  
                                                

Kaj je protokolarni prevoz?

Po naročilu vladnih institucij, služb in najvišjih državnih organov, ambasad izvajamo storitve dovršeno organiziranih in izvedenih protokolarnih prevozov, ki zahtevajo znanje, izkušnje, urejenost, diskretnost in predvsem visoko profesionalnost voznikov in logistične ekipe. Naročniku sledimo tako v vrsti prevoza, tipu in kategoriji vozila.

Kaj je poslovni prevoz?

Za poslovne naročnike in organizatorje dogodkov izvajamo zasebne poslovne prevoze, ki so izvedeni po najvišjih kvalitetnih in higienskih standardih, s profesionalnimi vozniki, ki izvajajo vse prevoze diskretno in z najvišjo stopnjo profesionalnosti. Lahko gre za enostaven transfer na letališče ali do pisarne, lahko pa poldnevni, celodnevni ali večdnevni najem vozila s profesionalnim voznikom za izvajanje službene poti. Lahko naročite poslovni prevoz z luksuzno, poslovno ali standardno kategorijo vozila z različnimi tipi vozil (avto, kombi, minibus, ali avtobus).  Za izvedbo večjih poslovnih srečanj, team buildingov, kongresov, konferenc lahko nudimo celotno logistiko prevozov, ki poleg zasebnih prevozov vključuje tudi skupinske poslovne prevoze.

Kaj je turistični prevoz?

Po naročilu domačih in tujih organizatorjev potovanj, turističnih agencij, hotelov izvajamo zasebne prevoze domačih in tujih gostov, ki obiščejo Slovenijo in sosednje države. Lahko gre za enostaven transfer na letališče, transfer do turističnih znamenitosti ali do turističnih krajev, lahko pa celodnevni ali večdnevni najem vozila z angleško govorečim profesionalnim voznikom. Glede na zahtevnost turističnih gostov lahko izbirate med luksuzno, poslovno in standardno kategorijo vozil. Glede na število in druge zahteve gostov pa izvirate tip vozila (avto, kombi, minibus in avtobus). Po predhodnem dogovoru lahko za goste določenega organizatorja potovanj izvajamo skupinske prevoze domačih in tujih gostov, katerim lahko zagotovimo predstavnika na letališču ali hotelu kot logistično podporo skupini.

Kaj je prevoz za posebno priložnost?

Po naročilu izvajamo prevoze za posebne priložnosti: prevozi na poroke, prevozi ob obletnici porok, prevozi na slavnostni podelitvi priznanj, prevozi ob praznovanju rojstnih dni, prevozi v gledališča in opero, prevozi na birme, obhajila,... Posebno skrb namenjamo poročnim prevozom, kjer naša profesionalnost, znanje, fleksibilnost in skrbno načrtovanje pridejo v ospredje. Prevoze in logistiko prevozov organiziramo za ženina in nevesto ter za svate. Zanimiva so tudi rojstnodnevna presenečenja, kjer je na voljo profesionalni voznik in želeno vozilo (običajno luksuzna ali poslovna kategorija vozila) za dogovorjen čas in dogovorjeno število kilometrov. 

Kaj je zasebni prevoz?

Zasebni prevoz je privatni prevoz potnikov, ki je najboljša rešitev za podjetja, organizacije in posameznike, ki želijo zasebno vožnjo po sprejemljivi ceni. Prevoz je organiziran v skladu z željami naročnika - odpeljete se lahko kamorkoli in kadarkoli želite. Izbirate med zasebnim transferjem ali zasebnim najemom vozila z voznikom. Zasebni prevoz izvajamo z različnimi tipi in kategorijami vozil. Za zasebni prevoz se uporablja tudi izraz individualni prevoz ali privatni prevoz.

Kaj je skupinski prevoz?

Za podjetja ali organizacije lahko ob predhodnem naročilu opravljamo skupinske prevoze na vnaprej določenih relacijah, pri katerih v isto vozilo združujemo potnike istega podjetja, udeležence konference ali kongresa, s podobnimi željami glede časa odhoda ali prihoda. Točen čas odhoda se določi dan pred prevozom, informacija o času odhoda se pošlje potnikom po e-pošti

Kaj je najem vozila z voznikom?

Najem vozila z voznikom je storitev prevoza, ko je profesionalni voznik na razpolago stranki za celotno obdobje najema. Storitev je enaka storitvi najema vozila (rent-a-car), le, da so v ceno vključeni voznik in vsi stroški prevoza. Cena storitve je dogovorjena vnaprej in je odvisna od tipa in kategorije vozila, časa najema vozila in načrtovanega števila kilometrov. Izbirate lahko med poldnevnim, dnevnim ali večdnevnim najemom vozila.

Kaj je transfer?

Transfer je storitev prevoza potnikov, ko je voznik z vozilom na voljo za vnaprej dogovorjeno relacijo in vnaprej dogovorjeno ceno. Cena je odvisna od prepeljane razdalje in od tipa ter kategorije vozila. Transferje opravljamo po Sloveniji, Hrvaški, Italiji, Madžarski, Avstriji, Srbiji,... Poleg običajnih transferjev na letališča in v večja mesta vas lahko odpeljemo tudi v manjše kraje in letovišča, ki so težko dosegljivi z javnim prevozom.

Kaj je transfer na letališče?

Transfer na letališče je storitev prevoza potnikov z letališča ali na letališče. Voznik spremlja tablo prihodov in odhodov, tako, da vas tudi v primeru predčasnega ali kasnejšega pristanka počaka na letališču. Transfer na letališče je lahko zasebni transfer, na podlagi poslovnega dogovora s podjetjem ali organizacijo lahko organiziramo skupinske transferje na letališča. Glede na tip in kategorijo vozila je lahko luksuzni transfer, poslovni transfer ali standardni transfer.

Na katera letališča vas lahko peljemo?

Letališki transfer nudimo za naslednja letališča:
 • Letališča v Sloveniji: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (zasebni terminal) Letališče Edvarda Rusjana Maribor.
 • Letališča v Italiji: Letališče Friuli Venezia Giulia Trst, Letališče Marco Polo Benetke, Letališče Treviso Benetke, Mednarodno letališče Bergamo il Caravaggio Milano, Letališče Malpensa  Milano, Letališče Guglielmo Marconi Bologna
 • Letališča na Hrvaškem: Mednarodno letališče Pleso Zagreb, Letališče Pula, Letališče Rijeka (otok Krk), Letališče Zadar, Letališče Split, Letališče Čilipi Dubrovnik
 • Letališča v Avstriji: Mednarodno letališče Schwechat Dunaj, Letališče Klagenfurt Kärnten Celovec, Letališče Graz, Letališče W. A. Mozart Salzburg
 • Letališče v Nemčiji: Mednarodno letališče Franz Josef Strauss München
 • Letališče na Madžarskem: Mednarodno letališče Ferenc Liszt Budimpešta
 • Letališče na Češkem: Letališče Vaclav Havel Praga
 • Letališče na Slovaškem: Letališče Milan Rastislav Stefanik Bratislava

Kaj je VIP prevoz?

VIP prevoz je vsak zasebni transfer ali najem vozila z voznikom, ki ga opravi podjetje Go Green. Profesionalni vozniki opravijo vse zasebne prevoze z najvišjo stopnjo profesionalnosti, saj znanje protokolarnih prevozov preslikajo na vse zasebne prevoze. VIP prevoz je primeren za posebne priložnosti in za nezahtevnejše goste, pomembne poslovne partnerje ali visoke goste. Predstavlja točen, varen in luksuzen prihod na destinacijo. Go Green vozniki goste v vozilih luksuzne in poslovne kategorije udobno in varno pripeljejo, kamorkoli želite. VIP prevozi se koristijo za prevoz neveste in ženina na poročni obred, kjer za miren dan šteje vsaka nenačrtovana minuta in kjer mora vse teči gladko. VIP prevoz so prava izbira za udeležence elegantne zabave, ki iščejo varno in zanesljivo ter fleksibilno storitev prevoza. VIP prevoz se koristi za prevoz poslovnih partnerjev, ko želite, da vse poteka brezhibno ali za prevoz na letališče.

Kaj je prevoz po naročilu?

Prevoz po naročilu oziroma prevoz po meri je vsak zasebni prevoz ali skupinski prevoz. Cena se razlikuje glede na pričakovano razdaljo, tip vozila (avto, kombi, minibus, avtobus) in kategorijo vozila (luksuzna, poslovna, standard) ter vrsto prevoza (transfer, najem vozila z voznikom).

Kaj je storitev najema profesionalnega voznika?

Storitev najema profesionalnega voznika vključuje poldnevni, dnevni ali večdnevni najem profesionalnega voznika, ki izvaja prevoze z vašim vozilom ali vozilom vašega podjetja, organizacije. Predpogoj za poslovno sodelovanje je, da zagotavljate tehnično brezhibno vozilo.

Kaj pomeni izraz meet and greet service?

Voznik pričaka gosta s tablo z imenom in priimkom oziroma blagovno znamko podjetja ali organizacije na vidnem mestu na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Na letališču pričaka gosta v delu letališke stavbe prihodi. Gosta prijazno pozdravi, prevzame prtljago in ga pospremi do vozila. Pred vstopom v vozilo zloži prtljago v prtljažnik, ponudi razkužilo za dezinfekcijo rok in gosta povabi v vozilo. V vozilu poda informacije o trajanju vožnje, postankih, posebnostih, temperaturi in glasbi v vozilu, nato pa prepusti gosta, da uživa v vožnji.

Katera je lokacija vstopa v vozilo in iz vozila?

Lokacija vstopa in izstopa iz vozila je lahko katerikoli naslov, ki je dostopen z vozilom v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Madžarski, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Nemčiji… Domači naslov, naslov pisarne ali poslovne stavbe, letališče, pristanišče, nakupovalni center, kongresni center…

Kdaj se voznik pripelje na lokacijo?

Voznik se na lokacijo pobiranja pripelje 15 min pred predvidenim odhodom, tako da se lahko pot začne ob pravem času.

S katerimi tipi vozil izvajamo prevoze?

Prevoze izvajamo z naslednjimi tipi vozil: avtomobili, kombiji, minibusi in avtobusi.

Ali izvajamo kombi prevoze potnikov?

Kombi prevoze izvajamo s standardnimi kombiji, kjer se poleg voznika lahko pelje še max 8 oseb - standardna kategorija kombija. Kombi prevoze izvajamo tudi s poslovnimi kombiji, kjer se poleg voznika lahko pelje še max 7 oseb - poslovna kategorija kombija. Kombi prevozi so primerni za manjšo skupino, ki se odpravlja na zasebno ali poslovno pot ter potrebuje kombi vozilo s profesionalnim voznikom. Ponujamo prevoz na potovanja in izlete po Sloveniji in tujini, prevoz športnikov na tekmovanja, gledaliških in glasbenih skupin na gostovanja, prevoz do letališč, pristanišč, avtobusnih in železniških postaj, prevoz na poslovna, družabna srečanja, sejme,...

S katerimi kategorijami vozil izvajamo prevoze?

V voznem parku imamo 3 kakovostne kategorije vozil. V isti kakovostni kategoriji uporabljamo tisto izvedenko pogona za vozilo, ki ima za posamezno konkretno naročilo (pričakovana razdalja, trajanje prevoza, možnosti postankov, število potnikov, količina prtljage, ipd.) najprimernejšo vrsto pogona. Za krajše in srednje razdalje so to večinoma priključni hibridi, za daljše prevoze pa vozila s hibridnim pogonom ali vozila s klasičnimi motorji. 
 • luksuzna, poslovna in standardna kategorija – avti;
 • poslovna in standardna kategorija - kombiji;
 • poslovna in standardna kategorija - minibusi;
 • standardna kategorija - avtobusi.

Kakšne vrste prevoza ponujamo glede na kategorijo vozila?

Glede na kategorijo vozil ponujamo luksuzni prevoz, poslovni prevoz in standardni prevoz. Luksuzni prevoz izvajamo z avti. Poslovni prevoz izvajamo z avti, kombiji in minibusi. Standardni prevoz izvajamo z avti, kombiji, minibusi in avtobusi.

Kaj je luksuzni prevoz?

Luksuzni prevoz je zasebni prevoz, ki je izveden z avtom luksuzne kategorije. 

Koliko oseb se lahko poleg profesionalnega voznika vozi v Go Green vozilih?

 • avto poslovne kategorije - max 2 osebi;
 • avto poslovne in standardne kategorije - max 3 osebe;
 • kombi poslovne kategorije - max 7 oseb;
 • kombi standardne kategorije - max 8 oseb;
 • minibus - max 19 oseb;
 • Standardna velikost avtobusa je 49 sedežev za potnike; seveda pa lahko ponudimo tudi avtobuse z manjšim oziroma večjim številom sedežev.
Pri prevozu potnikov upoštevamo najvišje higienske standarde in priporočila NIJZ. Ob naročilu prevoza vam svetujemo izbiro prevoznega sredstva glede na predvideno število potnikov. Ob izvedbi večjih dogodkov imamo izkušnje pri logistični podpori in izvedbi manjših ekskluzivnih prevozov in  obsežnejših prevozov (nad 1000 ljudi).

Kdo nudi logistično podporo voznikom in naročnikom?

Logistično podporo nudi strokovna logistična ekipa z večletnimi izkušnjami, ki je dosegljiva na 24/7 dežurni telefonski številki.

Ali lahko čas prevoza namenite zaupnim pogovorom?

Vsi Go Green profesionalni vozniki so licencirani posamezniki, ki postavljajo profesionalnost na prvo mesto. Diskretnost v poslovnem svetu pomeni profesionalnost, zato je vsak izmed voznikov podpisal pogodbo o zaupnosti podatkov - to pa vam zagotavlja, da bodo zaupani podatki ostali zaupni in varovani pred tretjimi osebami. Zato uživajte brezskrbno vožnjo!

Ali se lahko peljete v tišini / poslušate glasbo?

Vsi Go Green profesionalni vozniki so licencirani posamezniki, ki postavljajo profesionalnost na prvo mesto. Voznik vam bo na začetku poti na hitro predstavil časovni okvir poti in se z vami dogovoril glede postankov in temperature v vozilu. Kasneje z vami ne bo komuniciral, se vključeval v pogovor, razen če ga boste k pogovoru povabili. Zato lahko celoten čas vožnje namenite intenzivnemu delu, počitku ali poslušanju glasbe ali podcastov. 

Kako je poskrbljeno za varnost potnikov in voznikov?

Prevoze izvajamo ob upoštevanju visokih varnostnih standardov z najnovejšimi tehnološko dovršenimi vozili. Izkušeni profesionalni vozniki izvajajo prevoze ob upoštevanju procesov zapisanih v internem pravilniku za voznike in ob upoštevanju cestno prometnih predpisov. Vozniki  se udeležujejo rednih zdravniških pregledov in psiholoških testiranj, obveznih internih predavanj, obveznih predavanj, ki jih organizirajo na Zavodu vozim in obveznega praktičnega usposabljanja na centru varne vožnje.

Kako je poskrbljeno za higieno vozil?

Prevoze, čiščenje in dezinfekcijo vozil izvajamo ob upoštevanju visokih higienskih standardov in sicer v skladu s procesi internega pravilnika za voznike, ki je zapisan v skladu s priporočili NIJZ. Potnike obveščamo o zahtevah in priporočilih po elektronski pošti ob potrditvi voznika, hkrati so navodila dosegljiva v vozilih podjetja Go Green. Redno opravljamo razkuževanje in prezračevanje vozil. Za voznike in potnike je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok ob vstopu v vozilo.

Kako poteka rezervacija prevoza?

Ob dogovoru za poslovno sodelovanje vsak poslovni partner dobi dostop do GoGreen rezervacijskega sistema v katerega lahko do 24 ur pred odhodom vnaša prevoze in ureja spremembe. Rezervacijski sistem za prevoze je hiter in enostaven za uporabo in omogoča jasen pregled vseh naročenih in izvedenih prevozov, ter razdelitev po stroškovnih mestih. V obdobju 24 urnega obdobja pred prevozom spremembe javite s klicem na dežurno telefonsko številko 051 303 404. Rezervacija prevoza se lahko opravi tudi po elektronski pošti info@go-green.si.

Cena prevoza

Zagotavljamo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno prevoza. Cena prevoza je odvisna od kategorije in tipa vozila, relacije, vrste prevoza,... Povpraševanje pošljite na info@go-green.si in v roku 24ur boste prejeli ponudbo. Z veseljem se predstavimo na poslovnem sestanku.

Kdaj plačate prevoz?

Ob dogovoru za poslovno sodelovanje se dogovorimo za plačilne pogoje. Podpis poslovnega sporazuma omogoča, da plačate storitev prevoza po opravljenem prevozu. Za vse, ki želijo plačati vozniku na dan vožnje lahko to ob predhodnem dogovoru uredite. Brez podpisa poslovnega sodelovanja plačate prevoz po predračunu vsaj dan pred opravljenim prevozom oziroma po dogovoru, ki je zapisan v ponudbi.

Kako plačate prevoz?

Na dan prevoza lahko ob predhodni najavi prevoz plačate z veljavno plačilno ali kreditno kartico pri vozniku. Po predračunu ali računu plačate ob nakazilu na poslovni račun podjetja.

Komu je namenjena 24/7 dosegljiva telefonska številka?

Dežurna številka 051 303 404 je dosegljiva 7 dni v tednu in 24 ur na dan za vse nujne klice vezane na spremembe rezervacij prevozov, ki so tik pred izvajanjem. Na e-pošto in spletna povpraševanja vam odgovorimo v roku 24ih ur.

Do kdaj lahko odpoveste prevoz brez stroškov odpovedi?

Pri organizaciji prevozov smo zelo fleksibilni, zato lahko prevoz z osebnim vozilom ali kombijem brezplačno odpoveste ali spremenite termin prevoza do 24 ur pred prevozom, s pisnim sporočilom na info@go-green.si. Za stroške prestavljanja prevoza znotraj 24 urnega obdobja pred odhodom se z vsakim naročnikom dogovorimo ob dogovoru za poslovno sodelovanje. Prevoze z minibusom in avtobusom lahko brezplačno odpoveste ali spremenite termin prevoza do 5 delovnih dni pred odhodom, če ni v pogojih ponudbe dogovorjeno drugače.

Kaj je poslovni najem vozil?

Poslovni najem vozil je kratkoročni najem vozil ali dolgoročni najem vozil, pri čemer so vsi pogoji najema in plačila dogovorjeni vnaprej. Cena je odvisna od obdobja najema in tipa ter kategorije vozila. Vključuje financiranje, zavarovanje, redno servisiranje, vzdrževanje zimsko-letnih pnevmatik,...

Kaj je dolgoročni najem vozil?

Dolgoročni poslovni najem vozil je najem enega ali več avtov ali kombijev za obdobje najmanj enega meseca. Stranki omogoča lastno izbiro tipa in kategorije vozila, pogostejšo menjavo vozila, skrb za operativne in administrativne postopke prevzame Go Green.

Kaj kratkoročni najem vozil?

kratkoročni poslovni najem vozil je najem enega ali več avtov ali kombijev za obdobje najmanj enega dneva. Stranki omogoča lastno izbiro tipa in kategorije vozila, pogostejšo menjavo vozila, skrb za operativne in administrativne postopke prevzame Go Green.