Nina Stadler, direktoricapismo

Dinamična na vseh področjih življenja. Je magistra znanosti poslovnih ved z več kot 15 let izkušenj v vodenju projektov in poslovanja. Njena strast do izzivov, tako v delovnem kot osebnem življenju, in neomajna vera v nadpovprečno zadovoljstvo zaposlenih in naročnikov kot najvišjo poslovno normo, sta temelja njenega profesionalnega pristopa. Njeno ozadje v geografiji in turizmu je obogatilo njeno razumevanje raznolikosti stališč, možnosti in idej, kar je privedlo do ustvarjanja novih, odličnih rešitev. Njena izjemna splošna razgledanost in veščine profesionalne komunikacije, skupaj z vztrajnostjo in prilagodljivostjo, so ključne prednosti za razumevanje in izpolnjevanje zahtev ključnih partnerjev in strank.

V sedmih letih delovanja v GoGreen je s samoiniciativnostjo, vestnostjo in profesionalnostjo osvojila vse poslovne procese in postala nepogrešljiv del podjetja. Vodstvene sposobnosti je potrdila v petih letih kot namestnica direktorja. Imenovanje Nine za direktorico je strateška poteza, ki bo podjetju GoGreen prinesla nov zagon in inovativne pristope. Njeno bogato znanje, izkušnje in vizija so ključni za doseganje ambicioznih ciljev podjetja. Skupaj z zaposlenimi, ki tvorijo trden steber blagovne znamke GoGreen in skrbno izbranimi dolgoročnimi poslovnimi partnerji, je pripravljena in se veseli poslovnih izzivov.

Nina, prav tako navdušena športnica in mamica dvema najstnikoma, s svojo življenjsko energijo in strastjo dokazuje, da je mogoče uspešno združevati delovne izzive z bogatim osebnim življenjem. Njena zgodba je navdih za vse, ki stremijo k rasti, inovativnosti in odličnosti.