Nina Stadler, namestnica direktorja pismo

Dinamična na vseh področjih življenja. Je magistra znanosti poslovnih ved, z velikim talentom za organizacijo in izjemnim posluhom za ljudi. Ima več kot 15 let izkušenj z vodenjem projektov in poslov. Je polna življenjske energije in strasti do izzivov, bodisi pri delu, bodisi v osebnem življenju. Verjame v eno, najvišjo poslovno normo, ki je edini verodostojni pokazatelj kakovosti podjetja – to so nadpovprečno zadovoljni uporabniki, ki se vračajo.

Študij geografije jo je popeljal do turizma in dela z ljudmi, kjer jo navdušuje predvsem raznolikost stališč, možnosti in idej, ki nenazadnje ustvarijo nekaj novega in odličnega. Njena izjemna splošna razgledanost, veščine profesionalne komunikacije, pa tudi vztrajnost in dostopna prilagodljivost so tiste ključne prednosti, potrebne za razumevanje zahtev ključnih partnerjev in strank.

S samoiniciativnostjo, vestnostjo in natančnostjo je uspela do popolnosti spoznati vse poslovne procese v podjetju, zdaj pa jih kot namestnica direktorja in skladno z vrednotami podjetja skupaj s timom uspešno razvija naprej.

Nina je tudi navdušena športnica; planinari, kolesari, poleti supa na vodi in pozimi boarda po snežnih poljanah. Biti mamica dvema malčkoma pa je izziv, ki ji je med najljubšimi.