Produkcijski prevozi

Pri produkcijskih prevozih nič ne sme biti prepuščeno naključju. Vse in vsi morajo biti na pravem mestu ob pravem času, zato so pri organizaciji in izvedbi prevozov za produkcijsko hišo potrebne podrobne priprave, hitra odzivnost, fleksibilnost in prilagodljivost ter osredotočenost na skupni cilj – uspešna in brezhibna izvedba.

Z enako profesionalnostjo prepeljemo tako tehnično snemalno ekipo in DOP-je, kot igralce in režiserje, produkcijsko ekipo ter kliente. Pri tem pa ne gre pozabiti na rekvizite in opremo za filmsko ekipo. Seveda veliko vlogo pri tem igra diskretnost in profesionalnost voznikov.

Tesno sodelujemo z malimi in večjimi slovenskimi in tujimi produkcijami, katere smo varno pripeljali na območja Jugovzhodne in Srednje Evrope. Vsi naši vozniki imajo na področju produkcijskih prevozov večletne izkušnje, so diskretni in poskrbijo za sproščeno vzdušje, udobje in zaupanje naših strank in potnikov. NDA pogodba je obvezna za vse naše voznike.

Naše poslanstvo je, da ste vi kot organizator in potniki na poti z nami popolnoma sproščeni, saj bomo za pravočasen prihod in optimalno izbrano pot poskrbeli mi. Pot do cilja lahko tako izkoristite za počitek ali dogovarjanje o izvedbi snemalnega dne. Go Green bo z vami vse od začetnih priprav iskanja lokacij, ti. location scouting, pa vse do posnete zadnjega kadra ter pospravljene »klape«.

Naš vozni park lahko postane tudi vaš rekvizit – potrebujete statista z vlogo voznika, morda luksuzni avto ali poslovni kombi? Izbira pri nas je velika in prepričani smo, da pri nas najdete vozilo, primerno za vaše potrebe.

PRODUKCIJSKI PREVOZI, PREVOZI NA SNEMANJA