Poslovni prevozi in poslovna srečanja

Pravočasen in hkrati varen prihod na poslovni sestanek je nadvse pomemben. V udobju naše organizacije se boste pred sestankom lahko povsem sprostili in se dobro osredotočili na vsebino.

Celovita podpora za boljšo mobilnost podjetja in zaposlenih

V Go Green vam pomagamo načrtovati prevoze zaposlenih in poslovnih partnerjevorganiziramo prevoze na poslovne poti po Sloveniji in Evropi, evropska letališča, konference in strokovne sejme, korporativne prireditve, teambuildinge, zabave in izlete.

Usmerjenost v naročnike in goste in njihove potrebe, skrbno izbrane destinacije in poti, pomoč pri organizaciji potovanja, enostavna rezervacija in plačilo, prilagodljivost cenovne politike, 24/7 dosegljivost, sodobnost voznega parka, izkušenost voznikov, točnost in zanesljivost prevozov, varnost in brezskrbnost potovalne izkušnje.

Optimizacija prevozov v podjetju

Sodelovanje s podjetjem Go Green vam zagotavlja optimizacijo prevoznih storitev, kot da bi imeli na voljo lasten vozni park in zaposlenega voznika. Skupaj z vami skrbno načrtujemo urnik  prevozov za zaposlene in poslovne partnerje za vsak posamezni dogodek in hitro reagiramo na morebitne spremembe.

Zavedamo se, da poslovno uspešnost podjetja zagotavljajo zadovoljni in zavzeti zaposleni ter njihovi družinski člani in poslovni partnerji. Zato prevozom na različne korporativne dogodke, izobraževanja, teambuildinge, strokovne sejme in konference, zabave in poslovna druženja po Sloveniji in Evropi, posvečamo posebno pozornost.

Odzivnost in prilagodljivost glede na želje naročnika omogoča podjetju učinkovito mobilnost. Zagotavljamo točne in zanesljive prevoze na poslovne poti in letališča in za vas vedno pripravimo cenovno ugodno ponudbo.

ORGANIZACIJA POSLOVNIH PREVOZOV, ZASEBNI PREVOZI NA POSLOVNE DOGODKE, TEAM BUILDINGE, OTVORITVE, PREDSTAVITVE, SEJME, PREVOZ NA SESTANEK, PREVOZ NA POSLOVNI SESTANEK