Najem vozila z voznikom

Najem vozila z voznikom je storitev zasebnega prevoza, ki vključuje najem enega ali več avtov oziroma kombijev z vozniki, ki so na voljo v predhodno dogovorjenem času. Cena storitve je dogovorjena vnaprej in je odvisna od tipa in kategorije vozila, časa najema vozila in načrtovanega števila kilometrov. Na voljo so poldnevni, dnevni ali večdnevni najemi vozila z voznikom.

Turistični prevozi

Po naročilu domačih in tujih organizatorjev potovanj, turističnih agencij & hotelov izvajamo zasebne prevoze domačih in tujih gostov, ki obiščejo Slovenijo, Hrvaško, Italijo, Avstrijo, Madžarsko, Nemčijo, Srbijo,…

Poslovni prevozi

Za poslovne naročnike in organizatorje dogodkov izvajamo zasebne poslovne prevoze, ki so izvedeni po najvišjih kvalitetnih in higienskih standardih, s profesionalnimi vozniki.

VIP prevozi

Za naročnike izvajamo prevoze na poroke, prevoze ob obletnici porok, prevoze na slavnostni podelitvi priznanj, prevoze ob praznovanju rojstnih dni, prevoze v gledališča in opero, prevoze na birme, obhajila,…

Protokolarni prevozi

Po naročilu vladnih institucij, služb in najvišjih državnih institucij, veleposlaništev izvajamo storitve dovršeno organiziranih in izvedenih protokolarnih prevozov ki zahtevajo znanje, izkušnje, urejenost, diskretnost in predvsem visoko profesionalnost voznikov in logistične ekipe.

POSLOVNI NAJEM VOZIL

Dolgoročni najem vozila

POSLOVNI NAJEM VOZIL

Kratkoročni najem vozila