Protokolarni prevozi in storitve

Po naročilu vladnih institucij, služb in najvišjih državnih organov ter posameznikov (Ministrstva RS, Kabinet vlade, Kabinet predsednika RS, Protokol RS, Banka Slovenije in drugi) izvajamo storitve dovršeno organiziranih in izvedenih protokolarnih prevozov, ki zahtevajo znanje, izkušnje, urejenost, diskretnost in predvsem visoko profesionalnost šoferjev in podpornega osebja.

Dolgoletne izkušnje in znanje o državnem protokolu, ki zahteva absolutno natančnost v smislu vožnje po protokolarnih zahtevah glede varnosti, izgleda varovane kolone vozil, razdalj, postankov, odhodov in prihodov, nam omogočajo visoko kakovostne protokolarne prevoze, primerljive s podobnimi v najpomembnejših svetovnih državah ter organizacijah.

Skupinam ponujamo možnost protokolarnega prevoza več oseb z udobnimi avtobusi, minibusi in kombiji. Za manj oseb ponujamo možnost prevoza z modernimi in novimi avtomobili številnih blagovnih znamk in raznih kategorij vozil.

Organiziramo prevoze pred in med dogodkom (ob prihodu udeležencev), na primer transferji z letališč, prevoze med dogodkom do v naprej določenih lokacij, na primer: prevoze iz hotelov na kraj dogodka. In seveda vse prevoze na letališča po končanem dogodku. Naročniki se odločajo tudi za storitev najema vozila z voznikom, kjer imajo na voljo vozilo in voznika za določno število ur ali dni in za določeno število prepeljanih kilometrov.

PROTOKOLARNI PREVOZI, PREVOZI PROTOKOLARNIH DOGODKOV, PROTOKOLARNE STORITVE