Kratkoročni najem vozila

Kratkoročni poslovni najem vozil je najem enega ali več avtov ali kombijev za obdobje najmanj enega dni. Stranki omogoča lastno izbiro tipa in kategorije vozila, skrb za operativne in administrativne postopke prevzame Go Green.

KRATKOROČNI NAJEM VOZILA
Kratkoročni poslovni najem vozil

Kratkoročni poslovni najem vozila je najem enega ali več vozil brez voznika podjetjem ali organizacijam za obdobje najmanj enega dne, z vnaprej dogovorjenimi pogoji najema in plačila. Go Green ponuja kvalitetna, moderna in varna vozila po konkurenčnih cenah. Izbirate lahko med osebnimi vozili (luksuzni avto, poslovni avto, standardni avto) in kombi vozili (poslovni kombi ali standardni kombi), ter se dogovori o številu prepeljanih kilometrov. Na voljo so številne blagovne znamke, kot so Mercedes-Benz, BMW, Audi,… Nudimo strokovno svetovanje glede na zahteve in potrebe in izbiro točno določenega tipa in kategorije vozila glede na trenutne potrebe podjetja. Ob potrditvi naročila se lahko dodatno odloči za znižanje zavarovalne odgovornosti na 0%. Vozila se prevzemajo na sedežu podjetja v Ljubljani, po dogovoru vam lahko vozilo dostavimo na želeno lokacijo.

Kratkoročni poslovni najem vozil

Posebnost Go Green kratkoročnih najemov je paket Go Green Optimize. Na podlagi ocene števila letnih kilometrov za želelno kategorijo vozila vam nudimo zakup letnih kilometrov, ki jih poljubno koristite takrat, ko vozilo dejansko potrebujete. Če potrebujete dodatne informacije o kratkoročnih poslovnih najemih ali paketu Go Green Optimize za vas, vaše zaposlene ali vaše poslovne partnerje vam z veseljem izdelamo individualno analizo in pripravimo optimiziran načrt poslovnih kratkoročnih najemov vozil.

PAKET
Go Green Optimize

Želite vozilo plačevati le takrat, ko ga zares potrebujete? V podjetju Go Green vam ponujamo zakup letnih kilometrov, ki jih poljubno izkoristite takrat, ko vozilo dejansko potrebujete. Vozilo rezervirate in prevzamete na dan ko ga potrebujete in ga po uporabi vrnete. Takšen način najema vam omogoča transparentno in cenovno bolj ugodno rešitev kot katerakoli druga oblika najema. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaše potrebe.

Optimizirajte stroške vozil voznega parka in zakupite paket letnih kilometrovPaket Go Green Optimize - kratkoročni poslovni najem vozil

Vsi se zavedamo, da vozilo predstavlja velik strošek. Pa se res? Izračuni kažejo, da se stroški lastnega vozila zmanjšujejo z njegovo intenzivnostjo uporabe. Torej, bolj intenzivno kot se vozilo uporablja (več kilometrov ko naredimo) bolj je nakup upravičen. Kaj torej storiti, ko vozila ne uporabljamo vsakodnevno oziroma ga potrebujemo le občasno?

Kaj to pomeni v praksi? Nekajkrat letno potrebujte najem vozila za en ali za več dni za poslovno pot? Ocenite število letnih kilometrov, ki jih na službenih poteh prepeljete. Na podlagi ocene zakupite letno število kilometrov za želeno kategorijo vozila. Če tekom leta ugotovite, da boste koristili več kilometrov, se lahko odločite za dodaten zakup paketa. Tako lahko optimizirate stroške službenega najema vozil!

POSLOVNI NAJEM VOZIL

Dolgoročni najem vozila

Najem vozila z voznikomPOSLOVNI NAJEM VOZILA Z VOZNIKOM

Najem vozila z voznikom