Eva Ugovšek, Vodja prodaje  pismo

Vodja prodaje, odlična in povezujoča organizatorka je profesorica pedagogike, ki je ljubezen do potovanj ter dela z ljudmi združila v eni potezi – delom v turizmu. Svojo pot je začela kot informatorka v turistično informativnem centru, kjer je v največji meri spoznavala vsakodnevne potrebe gostov v naši prestolnici in državi. Poklicne izkušnje je nadgradila v turistični agenciji za incoming, v kateri je skrbela za segment najzahtevnejših gostov in spoznavala še tako skrite kotičke naše domovine.

Vrsto let je v podjetju Go Green svoje znanje izpopolnjevala in nadgrajevala kot koordinatorka prevozov, v letu 2023 pa kot vodja prevzela zahtevno in odgovorno področje prodaje.

V njenem delu se vsakodnevno odražata srčnost in komunikativnost ter izjemne organizacijske veščine, ki jo ženejo k doseganju zastavljenega cilja. Kot verjame sama, si gostje in naročniki vedno zaslužijo le najboljše.

Njeno področje vključuje veliko timskega dela, saj verjame, da lahko s povezovanjem, izražanjem mnenj in podajanjem povratnih informacij dosežemo tisto najvišjo odličnost. Ima neskončno dolg seznam držav, ki bi jih še rada spoznala in raziskala. Svoj prosti čas preživlja na potovanjih in obiskovanju bližnjih ter bolj oddaljenih hribov, na katere dostopa peš ali s kolesom. Razgledi z okoliških hribov ji pomagajo, da si uredi misli in napolni baterije za vsakdanje napore in izzive, katerih nikoli ne zmanjka.