Kaj je DMC?

DMC (Destinationa Management Company) je mednarodno priznana opredelitev podjetij, ki opravljajo profesionalne storitve za svoje naročnike, pri tem pa posedujejo nadpovprečno veliko znanja, izkušenj, strokovnosti in virov za izvajanje kakovostnih storitev v določenem geografskem ali družbenem prostoru. Kombinacija naštetega se združuje v visoko profesionalni izvedbi dogodkov, aktivnosti, prevozov, organiziranih srečanj, krožnih potovanj in posebnih korporativnih dogodkov.

Destination Management Company

Pot do bolj izpolnjenega življenja je tlakovana z učenjem in novimi spoznanji. Prav zato vam Go Green odstira svet avantur in doživetij, primernih za vsak okus ali stopnjo udobja. Storitve na izbrani destinaciji so kreirane individualno, prilagojene vašim željam, primerne pa so za posameznike in manjše skupine. Povsem se posvetimo vašim željam in potrebam in skupaj z vami pripravimo program po meri: od bivanja v luksuznem hotelu do na primer 3-dnevnega popolnega aranžmaja v določenem mestu ali pa daleč stran od vrveža sodobnega sveta.

Poglejte, kaj lahko storimo za vas:

Osebna srečanja
~
Transferji in prevozi
~
Nastanitve v skrbno izbranih
in ekskluzivnih hotelih
~
Obiski vrhunskih restavracij

Rent-a-car
~
Vstopnice za prireditve in dogodke
~
Ogledi krajev in vključevanje
zanimivih aktivnosti
~
Premoščanje jezikovnih ovir


Edinstveni konferenčni dogodki
z zanimivimi in
razburljivimi aktivnostmi

~
Gala večerje in organizacija
~
Ekskurzije

 

Širok nabor letalskih aranžmajev
in zasebnih poletov

~
Tematski večeri in dogodki
~
Preseganje vaših pričakovanj

Individualna potovanja, oblikovana posebej za vas!

Na podlagi temeljitega znanja in izkušenj, skrbno negovanih odnosov s ponudniki v regiji Srednje in Vzhodne Evrope in predvsem s poznavanjem individualnih potreb luksuznih potovanj sodobnih potnikov smo se uspeli specializirati in osredotočiti v osebna, skrbno izdelana potovalna doživetja in počitnice z osebno noto.

 

Svet je oddaljen le lučaj

dovolite, da vas vodimo tja

Vam lahko predlagamo nekaj najbolj uspešnih zgodb,
vrhunskih programov in destinacij,
v katere se kaj hitro lahko zaljubite?
Kliknite tukaj.

  • dinner