Prevozi po Sloveniji in Evropi

Svet vam leži na dlani, če hočete. Zagotovo lahko rečemo, da sta Srednja in Vzhodna Evropa naše najljubše igrišče. Nahajamo se prav v osrčju te regije, v Ljubljani, prestolnici Slovenije. Prav zato so nam vse destinacije zelo blizu.

Slovenija se nahaja v središču širšega območja Srednje in Vzhodne Evrope in težko bi našli bolj strateško lokacijo, kot je naša. Slovenija je središče številnih poti, kjer se povezujejo mogočne Alpe, šarm Mediterana, primorski ‘joie de vivre’, tu se elegantna arhitektura Srednje Evrope spogleduje z mehkobo in slikovitostjo Balkana, Jugovzhodna Evropa pa se vam predstavlja s svojim kulturnim obiljem. Verjemite, pristni dunajski valček je od tu oddaljen le dobre tri ure vožnje, le nekoliko dlje je v zlato odeta Budimpešta, slastni espresso lahko popijete na Trgu Sv. Marka v Benetkah samo dobri dve uri po tem, ko se odpravite od nas, kozmopolitanski Zagreb pa vas bo objel že po dobri uri vožnje iz Ljubljane. Čudovito, kajne?

Najpogostejše lokacije prevozov, kamor vas z udobno vožnjo popeljejo naši vozniki:

Ljubljana, Postojna, Bled, Kranj, Portorož, Maribor, Rogaška Slatina, Benetke, Trst, Verona, Milano, Salzburg, Dunaj, Budimpešta, Zagreb, Pula, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Sarajevo, Beograd…
Popeljemo vas pravzaprav povsod kamor si zaželite! Z našimi zasebnimi prevozi ob katerikoli uri dneva pridete na željeni cilj, varno, udobno in seveda – pravočasno. 

 • Prevozi Ljubljana

  Prevozi Ljubljana

  Prestolnica Slovenije, očarljiva in zanimiva. Je ena izmed dobro varovanih skrivnosti Evrope, ki vam jo bomo pomagali odkriti in raziskati.

      Ponujamo tudi prevoze na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana.

 • postojna

  Prevozi Postojnska jama *

  Jama je številka ena v Evropi! In ne le to, tudi bližnji Predjamski grad in pokrajina v okolici navdušita prav vsakogar.

 • skocjan-lipica

  Prevozi Lipica *

  Mala vasica na Krasu je obdana z bujnimi travniki, ki so čudoviti dom belih konj – lipicancev. Svobodni na prostranih travnikih in nadvse elegantni, ko vam bodo uprizorili svoj nepozabni „balet”.

 • bled

  Prevozi Bled *

  Zagotovo poznate kremne rezine oziroma, po domače, kremšnite, sladico iz vanilijeve kreme in smetane, ki je doma prav od tu. In če kaj, vam priporočamo mirno sladkanje na terasi, s prekrasnim pogledom na Blejsko jezero…čarobno „ogledalo” vas bo povsem očaralo.

 • salzburg

  Prevozi Salzburg

  Bogat mozaik kulture. Nad mestom kraljuje grad, pod njim pa se nahaja labirint malih uličic, kjer še vedno močno prebiva dotik Mozartovega genija in kjer boste odlično jedli. Okoliška pokrajina tod pa je prav dih jemajoča.

 • budapest

  Prevozi Budimpešta

  Ko boste prečkali Donavo po katerem izmed velikih mostov, se vam bo odprl romantičen razgled na mesto. Poleg lepot pa vas bodo navdušile tudi številne možnosti za ugodne nakupe in brezskrben potep po mestu.

  .

 • venice

  Prevozi Benetke

  Mesto na vodi, mesto ljubezni… pa tudi mesto številnih golobov. Toda Benetke so veliko več kot to. Dovolite si raziskati skrivnosti in zgodbe, ki so se tu rojevale in razvijale in ki pod starimi oboki ter za marmornimi zidovi burijo domišljijo še danes. Potem pa sta še epsko lepi Veliki kanal (Canal Grande) in Trg svetega Marka… ah, samo ene so Benetke!

  Na voljo so prevozi na letališča: Letališče Marco Polo Benetke in Letališče Treviso Benetke.

 • vienna

  Prevozi Dunaj

  Prijazno, domačno in zelo zabavno mesto glasbe, umetnosti, moderne kulinarike, razigranih predstav in koncertov, predvsem pa je Dunaj mesto dobrega okusa in dobrega življenja.

  Na voljo so prevozi na letališče Dunaj: Mednarodno letališče Schwechat Dunaj.

 • milano

  Prevozi Milano

  Prestolnica severne Italije je moderno mesto, ki je svojo slavo zgradilo na vrhunski modi. Enako osupljiv pa je tudi pogled na mestne znamenitosti.

 • belgrade

  Prevozi Beograd

  Prestolnica Srbije je mesto, ki vam ponuja veliko avantur, kulturnih zanimivosti in tudi znamenitega živahnega nočnega življenja. Še malo, pa bo na vrhu evropske lestvice krajev, ki ji je enostavno treba obiskati.

 • Prevozi Dubrovnik

  Lepota starega dela mesta vas navduši znova in znova. Spijte kavico na Stradunu, kosite vrhunske morske specialitete, poslušajte koncert na dvorišču palače, preberite dobro knjigo v času spektakularnega sončnega zahoda ali pa se potopite v udobje toplih valov, ki se igrivo dotikajo slikovite obale… življenje je težko boljše!

 • Prevozi Zagreb

  Živahna hrvaška prestolnica nosi v sebi tipični evropski šarm, ki ga krojijo srednjeveška, baročna in  neo-klasična arhitektura, fascinantni muzeji, vrhunska gledališča in glasbeni dogodki, izjemne možnosti za nakupe in posle, pestre kulinarične avanture, kavarniška kultura pitja in zabavno nočno življenje.