SLEDIMO SREČI in pot nas je pripeljala do vas.

Sreča nima ene podobe in pušča močne sledi. Razkrije se na veselem obrazu, ko se z nasmehom deli.

Vabimo vas, da se nam v decembru pridružite v nameri osrečiti tiste, ki v prazničnem času nimajo možnosti in razlogov za veselje ali pa skrbijo za nas kot skupnost. Z NASMEHOM prinašamo pobudo in vas vabimo, da se ji pridružite – odpovejte se sprejemu poslovnih daril ter pustite SLEDI SREČE z izbiro ene ali več dobrodelnih organizacij, ki jim bo GO GREEN skupno namenil 5 odstotkov letnega dobička.

 

Sprejemam pobudo in predlagam, da podjetje Go Green podporo nameni / I accept this offer and suggest that Go Green earmark its support to::

  • Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje (Projekt veriga dobrih ljudi; pomoč družinam v stiski / The Good People Chain Project; helping families in need) (57%, 137 Votes)
  • Slovenskemu društvu za zaščito voda (Projekt o pomenu in zaščiti vodnih okolij v Sloveniji / Project The Water Protection of Slovenia) (25%, 60 Votes)
  • Zavodu Vozim (Izvedba preventivnih izobraževanj v prometu za mladostnike / The I Drive Institute’ organising traffic safety training sessions for youngsters) (19%, 45 Votes)

Total Voters: 214

Loading ... Loading …


PUŠČAMO SLEDI
skupaj z najboljšimi poslovnimi partnerji.

Najvišje poslanstvo poleg osnovne dejavnosti vidimo v doprinosu k boljši in bolj srečni družbi; v družbeni odgovornosti, ki vključuje skrb za vse ljudi, še posebej za tiste, ki nas najbolj potrebujejo in katerih obraza ne poznamo. V naši poslovni filozofiji nam je močno mar tudi za okolje. Z letošnjo uspešno okoljevarstveno kampanjo SLEDI bomo nadaljevali tudi v prihodnjem letu in veselilo nas bo, če boste še naprej skupaj z nami puščali sledi v pravo smer lepše prihodnosti.

KER SE PRIHODNOST ZAČENJA DANES – pustimo nasmeh in sledi sreče

Spoštovani partner, člani tima podjetja GO GREEN se vam srčno zahvaljujemo za vaše zaupanje in izjemno partnerstvo. Hvaležni smo za močno poslovno vez in veseli, da si delimo podobne vrednote.

V prihajajočem letu vam želimo veliko poslovnih uspehov, sodelovanja v vrednih projektih, kot tudi poslovnega ustvarjanja z nasmehom, ki pušča vidne in nevidne SLEDI.

za SREČNO 2023!