Blaž Ahčan, Lastnik in prokuristpismo

Kot lastnik podjetja in prokurist se Blaž v celoti posveča svoji odgovornosti povezovanja in usklajevanja vseh članov ekipe, projektov in predvsem izzivov, kako svojim strankam vedno ponuditi izjemne storitve. Je „motor” podjetja Go Green, ki svojo osebnost in dejanja v praksi združuje s poslovno filozofijo in cilji podjetja.

Profesionalnost, strmenje k popolnosti, izziv nenehnega izboljševanja vseh storitev, zahteve trajnostnega turizma, pozornost na vsako najmanjšo podrobnost pri nudenju storitev strankam ter neizmerna predanost so lastnosti, ki jih je prinesel na svet in hkrati tudi najbolj prepoznavne značilnosti podjetja Go Green. Prepričan je, da ima družba, ki izbira le najboljše zaposlene, vedno orodje, s katerim bo prehitela konkurenco, predanost in pripadnost vseh članov ekipe pa se bo še krepila, kadar jih spodbujamo, naj si vsakodnevno in pri vsem prizadevajo za odličnost.

S svojimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami pri najrazličnejših nalogah in fazah procesa nudenja storitev na področju korporativnega turizma (M.I.C.E., DMC, storitve prevozov s šoferji, korporativne storitve za najpomembnejše stranke – VIP, organizacija protokolarnih in drugih uradnih dogodkov, ipd.) ne bi mogel biti bolj usposobljen za vsakodnevno uresničevanje vizije podjetja. Pri tem je treba poudariti, da se z veseljem predaja ne samo izzivom najzahtevnejših projektov, temveč tudi preizkušenj relativnosti časa – z dvema odločnima in živahnima malčicama je njegov „trening” reden in precej intenziven.