SO VELIKO VEČ, KOT LE TRANSFER!

Prevozne storitve in aranžmaji, ki ustrezajo vsakemu željenemu scenariju.


Če stopate z letala, ste na poti iz svoje pisarne ali hotelske sobe ali pa na poti na pomemben dogodek – zakaj se ne bi kar takoj zlili z razkošno in udobno atmosfero, ki vam jo ponujajo naša vozila in zasebni prevozi po Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Severni Italiji, Hrvaški, Madžarski, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni Gori… Prepričani ste lahko, da je le malo krajev v Srednji, Južni ali Vzhodni Evropi, ki jih v Go Green ne bi odlično poznali. To predstavlja še več brezskrbnosti za vas!

Naš obsežen vozni park, ki se ponaša z vozili vrhunske kakovosti, ter naši profesionalni vozniki nam omogočajo, da vam lahko ponudimo širok izbor prevoznih storitev, organizacijskih rešitev in aranžmajev, ki ustrezajo vsakemu željenemu scenariju…

Naše posebne storitve za vas so:

Prevozi z letališč in na letališča
Korporativne storitve
Promocijske turneje
Poslovni prevozi in poslovna srečanja
Prevozi za posebne priložnosti in posebni dogodki
Turistični prevozi in rešitve za kvalitetno preživet prosti čas
Protokolarni prevozi in storitve

Filozofija podjetja Go Green sloni na prepričanju, da govoriti o prevoznih storitvah pomeni ničesar prepuščati naključju. Prav zato posvečamo posebno pozornost naslednjim ključnim vidikom našega poslovanja:

Zanesljivost

Profesionalne, zanesljive in natančne prevozne storitve se lahko izvaja le z odličnim načrtovanjem. Večina naših naročnikov, ki vrednotijo storitve individualnih prevozov, uvršča zanesljivost prevoza takoj za varnostjo. Neprestano stremimo k temu, da bodo naše storitve vedno maksimalno zanesljive. Natančne in jasne rezervacije ter potrditve zasebnih prevozov, vzdrževanje vozil in neprestano usposabljanje voznikov so ključne sestavine naših zanesljivih prevoznih storitev, ki jih iščete zase in za vaše podjetje.

Skrbno načrtovanje

Go Greenovi izkušeni specialisti vedno skrbno preverjajo vaša naročila in rezervacije. Pri tem uporabljajo sodobna IT orodja in v prakso prenašajo svoje bogato znanje ter izkušnje. Prav zato lahko računate na natančno izdelan načrt vašega potovanja, ki bo dopuščal tudi morebitne nenadejane spremembe v programu.

Točnost

Moderni poslovni svet je v funkciji časa. Sestankov in srečanj s strankami ne morete vedno prestaviti in če ne boste točni, vas lahko vaša konkurenca hitro prehiti. Go Greenovi vozniki vedno prihajajo 15 minut pred rokom, kar vam daje dodatno mero prilagodljivosti in brezskrbnosti. Najpomembneje pri tem pa je, da boste z našimi prevozi vedno imeli dovolj časa, da se v miru osredotočite in pripravite na vaše aktivnosti.

Diskretnost

Vsi naši vozniki so licencirani posamezniki, ki postavljajo profesionalnost na prvo mesto. Diskretnost v poslovnem svetu pomeni profesionalnost, zato je vsak izmed zaposlenih voznikov podpisal tudi pogodbo o zaupnosti podatkov - to pa vam zagotavlja, da bodo zaupani podatki ostali zaupni in varovani pred tretjimi osebami. Zato uživajte brezskrbno vožnjo!

chauffer-services (2)

24hours-driver-portfolio-0015

 

IZKUŠENI, VLJUDNI IN DOBRO USPOSOBLJENI VOZNIKI SO VAM VEDNO NA VOLJO.

Go Green opravlja prevozne storitve s tremi različnimi razredi vozil: luksuzni, poslovni oziroma ‘business class’ ter standardni razred vozil.

Pri tem uporabljamo limuzine in druge avtomobile luksuznega razreda, kombije, avtobuse in minibuse, ki ponujajo najvišji nivo udobja.

Go Greenovi izkušeni, vljudni in dobro usposobljeni vozniki bodo poskrbeli, da bo vaše potovanje, ne glede na to, ali potujete poslovno ali z namenom sprostitve, povsem brezskrbno, brez stresa, udobno in izpolnjujoče.

Pokličite nas in se prepričajte, da so prevozne storitve Go Green veliko več, kot le prevoz!