SO VELIKO VEČ, KOT LE TRANSFER!

Prevozi, ki ustrezajo vsakemu željenemu scenariju.


Prevozi so naša specialiteta. Če stopate z letala, ste na poti iz svoje pisarne ali hotelske sobe ali pa na poti na pomemben dogodek – zakaj se ne bi kar takoj zlili z razkošno in udobno atmosfero, ki vam jo ponujajo naša vozila in zasebni prevozi po Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Severni Italiji, Hrvaški, Madžarski, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni Gori… Prepričani ste lahko, da je le malo krajev v Srednji, Južni ali Vzhodni Evropi, ki jih v Go Green ne bi odlično poznali. To predstavlja še več brezskrbnosti za vas! Vsi naši prevozi so zasebni prevozi.

Naš obsežen vozni park, ki se ponaša z vozili vrhunske kakovosti, ter naši profesionalni vozniki nam omogočajo, da vam lahko ponudimo širok izbor prevoznih storitev, organizacijskih rešitev in aranžmajev, ki ustrezajo vsakemu željenemu scenariju… Prevozi oseb so izvedeni z naslednjimi vrstami prevozov.

Vrste prevozov

Prevozi na letališče in z letališč
Prevozi na dogodke
Promocijski prevozi in turneje
Poslovni prevozi in poslovna srečanja
GO VIP Prevozi
Turistični prevozi in rešitve za kvalitetno preživet prosti čas
Poročni prevozi
Prevozi na dekliščine in fantovščine
Protokolarni prevozi
Produkcijski prevozi

Vrste vozil

Osebna vozila (luksuzni avto, poslovni avto, standardni avto)
Kombi vozila
(poslovni kombi, standardni kombi)
Avtobusi in minibusi
(poslovni minibus, standardni minibus, standardni avtobus)
Električna vozila
(električni avto, hibridni avto, električni kombi)

Prevozi oseb so izvedeni z avti, kombiji, minibusi in avtobusi raznih kategorij, ki ponujajo najvišji nivo udobja.

GoGreen Vozniki

Go Green izkušeni, vljudni in dobro usposobljeni vozniki bodo poskrbeli, da bo vaše potovanje, ne glede na to, ali potujete poslovno ali z namenom sprostitve, povsem brezskrbno, brez stresa, udobno in izpolnjujoče.

Pokličite nas in se prepričajte, da so prevozne storitve Go Green veliko več, kot le prevozi!

chauffer-services (2)

24hours-driver-portfolio-0015

Prevozi izvedeni s kvalitetnimi vozili in profesionalni vozniki.

Filozofija podjetja Go Green sloni na prepričanju, da govoriti o prevoznih storitvah pomeni ničesar prepuščati naključju. Prav zato posvečamo posebno pozornost naslednjim ključnim vidikom našega poslovanja:

 

Zanesljivost

Profesionalne, zanesljive in natančne prevozne storitve se lahko izvaja le z odličnim načrtovanjem. Večina naših naročnikov, ki vrednotijo storitve individualnih prevozov, uvršča zanesljivost prevoza takoj za varnostjo. Neprestano stremimo k temu, da bodo naše storitve vedno maksimalno zanesljive. Natančne in jasne rezervacije ter potrditve zasebnih prevozov, vzdrževanje vozil in neprestano usposabljanje voznikov so ključne sestavine naših zanesljivih prevoznih storitev, ki jih iščete zase in za vaše podjetje.

Skrbno načrtovanje

Go Greenovi izkušeni specialisti vedno skrbno preverjajo vaša naročila in rezervacije. Pri tem uporabljajo sodobna IT orodja in v prakso prenašajo svoje bogato znanje ter izkušnje. Prav zato lahko računate na natančno izdelan načrt vašega potovanja, ki bo dopuščal tudi morebitne nenadejane spremembe v programu.

Točnost

Moderni poslovni svet je v funkciji časa. Sestankov in srečanj s strankami ne morete vedno prestaviti in če ne boste točni, vas lahko vaša konkurenca hitro prehiti. Go Greenovi vozniki vedno prihajajo 15 minut pred rokom, kar vam daje dodatno mero prilagodljivosti in brezskrbnosti. Najpomembneje pri tem pa je, da boste z našimi prevozi vedno imeli dovolj časa, da se v miru osredotočite in pripravite na vaše aktivnosti.

Diskretnost

Vsi naši vozniki so licencirani posamezniki, ki postavljajo profesionalnost na prvo mesto. Diskretnost v poslovnem svetu pomeni profesionalnost, zato je vsak izmed zaposlenih voznikov podpisal tudi pogodbo o zaupnosti podatkov - to pa vam zagotavlja, da bodo zaupani podatki ostali zaupni in varovani pred tretjimi osebami. Zato uživajte brezskrbno vožnjo!