Poročni prevozi mladoporočencev in svatov

Naj bo veliki dan za vaju – popoln!

Zagotovo je poroka eden najpomembnejših dni v življenju para. Ustvarja album spominov in je življenjsko sidro med dvema.

Bolj kot svečani dogodek v krogu najdražjih, domačih in ljubih prijateljev, pa je z vidika organizacije to pomemben dan, projekt, ki vključuje mnogo detajlov, natančno časovnico, izredno zahtevno logistiko  in  veliko ljudi – prostora za napake na ta dan preprosto ni.

V GO GREEN ponujamo neprimerljivo visok nivo storitev prevozov in v Sloveniji veljamo za izjemno natančne, profesionalne izvajalce. Za nami je več 10.000 prevozov na najpomembnejše dogodke!

Voznik na poroki ni v prvem kadru, a je nadvse pomemben del poročnega slavja

Poroka je zasebni slavnostni obred, ki je po svoji vsebini še najbolj podoben protokolarnemu dogodku najvišje pomembnosti. Brez profesionalnega voznika se takšnih dogodkov ne da izpeljati z odliko in sijajem. Voznik je diskretno neopazen, a eden pomembnejših veznih členov kompleksne režije obreda, ki poskrbi za najvišji rang svečanosti.

Vaš DAN LJUBEZNI je lahko le zgodba z najlepšim zaključkom.
Odgovornost ustvariti ‘popoln dan’ je za mladoporočenca in svate velika. Poročni prevoz mora biti razmišljen, pravočasen, brez zamud in poln romantičnega dostojanstva. Vas zanima, kakšni so trendi porok prihodnosti?

Poročni prevozi in Go Green – izvajamo storitve in prevoze na poroke, kjer ničesar ne prepustimo naključju. 

Voznik na poročni dan skrbi za pravočasnost in doda k prestižu ter počastitvi častnih gostov.
Lahko pa, opremljen s pametnim telefonom, najsodobnejšimi aplikacijami in tehnologijo ter izkušnjami, reši tudi marsikatero situacijo v prometu.

Težko je uživati ​​v Velikem dnevu, če se naberejo skrbi – šopek zamuja, stilist čaka, poročni avto ni več čist, če v sprejemnici manjka gostinec, če je ta dan zaprt dostop na ulici, če postrežba svatov ni dovolj hitra, če sedežni red ne drži, če so jedi hladne ali šampanjec pretopel ali je enemu izmed svatov počila guma… prigod s porok je toliko, da bi lahko napisali več knjig!

Vse to in še mnogo več se v enem dnevu zgodi na dan poroke… saj ste pripravljeni?

Vaša poroka je luksuzna izkušnja – zato se trudimo, da vam jo pričaramo – z našimi odličnimi prevozi in dodatnimi storitvami za mladoporočence, starše, svate… le dan brez stresa je lahko popoln!

Kako vam na porokah lahko asistiramo?

Prevoz neveste, ženina, poročnih prič, staršev in svatov z lokacije na lokacijo so resda le del načrta poroke, a izveden mora biti v popolnosti. V timu GO GREEN se z vsakim našim prevozom zavežemo k dovršeni izvedbi. Kot eden najboljših izvajalcev luksuznih prevozov protokolarnega in turističnega žanra imamo dostop in znanje tudi za organizacijo posebnih presenečenj za ‘UAU efekt svatov.

Zagotavljamo miren, lahkoten, profesionalen potek prevozov na porokah. Izvajamo klasične prevoze in lahko organiziramo posebna doživetja za svate.

GO GREEN vozniki so pripravljeni na vse!

 • v realnem času spremljajo promet in dogajanje na lokacijah poroke
 • opremljeni so s pametnimi telefoni – načrtujejo in krmilijo po najučinkovitejši poti
 • vsak voznik je usposobljen za pet-točkovno ‘obrambno’ vožnjo ter pozna manevre izogibanja
 • zato bodo poročne zabave in vaši gostje varni

Predporočni ‘stres’ je načeloma pozitiven, a številna opravila in logistični izzivi na dan poroke lahko prebudijo tudi občutke, ki niso več tako zelo prijetni… Grandiozen dan pa bi morali doživeti v vsej njegovi polnosti! GO GREEN tim izvajamo luksuzne poročne prevoze in zagotavljamo, da ste z nami vedno točni.

GO GREEN prevozi na poroke so ocenjeni 10/10

Že več kot 10 let vsakodnevno skrbimo za prevoze najvišjega ranga, brez napak in v največje zadovoljstvo naših naročnikov. Skrbimo tudi za družbeno odgovorno ravnanje in predvsem se zavedamo, da je brezhibna izvedba kar si najbolj želite in kar je brez izjeme tudi potrebno zagotoviti.

Naši vozniki na poroke imajo vsi opravljeno dodatno izobraževanje in so izvedli dodatne treninge varne vožnje, obenem pa so v naš tim voznikov vedno sprejeti le skrbno izbrani sodelavci z veliko praktičnih izkušenj in prijetnih osebnosti, s katerimi je vožnja absolutno prijetno doživetje.

 • Poročni prevozi - poročno vozilo Mercedes-Benz ali podobno - GoGreen

  Poročni prevozi – poročno vozilo Mercedes-Benz ali podobno – GoGreen

 • Poročni prevozi - poročni šopek - GoGreen

  Poročni prevozi – poročni šopek – GoGreen

 • Poročni prevozi - BMW Serija 7 ali podobno - GoGreen

  Poročni prevozi – BMW Serija 7 ali podobno – GoGreen

 • Poročni prevozi - drevored - GoGreen

  Poročni prevozi – drevored – GoGreen

 • Poročni prevozi - ženin in nevesta - GoGreen

  Poročni prevozi – ženin in nevesta – GoGreen

 • Poročni prevozi - nevesta v vozilu - GoGreen

  Poročni prevozi – nevesta v vozilu – GoGreen

V okviru poročnega obreda izberite storitve PREVOZOV – s PIKO NA i

 • prevoz ženina in neveste od doma do prve lokacije poroke (s poročnim avtom višje kategorije, z avto limuzino, kombijem)
 • prevoz ženina in neveste skupaj s pričami od doma do lokacij(e) na dan poroke
 • prevoz neveste do lokacije poročnega obreda in rdeča preproga za nevesto
 • prevoz in mimohod neveste mimo svatov na rdeči preprogi ali ob slavnostnem traku (matični urad, cerkev, obredni prostor v naravi, restavracija…)
 • prevoz na lokacijo/e fotografiranja
 • prevoz svatov s poročnim avtom ali poročnim kombijem ponoči od lokacije svatbe do doma ali nastanitve (hotel, apartma…)
 • prevoz svatov v poročnih kombijih od lokacije na lokacijo
 • organizacija in izvedba vseh prevozov povezanih s poročnim obredom
 • prevoz neveste in ženina na poročno potovanje  ali prevoz na letališče, kjer začenjata poročno potovanje