Vas zanima kakšni so TRENDI POROK PRIHODNOSTI?

V Sloveniji smo imeli v letu 2019 več kot 6.600 porok in starostna meja se je dvignila na 34 let za neveste ter nad 36 let za ženine. Vse to nam pove, da se dandanes poročajo zrele osebnosti, ki načeloma točno vedo, kaj si želijo. Uresničiti vaše želje in preseči pričakovanja – je cilj, ki ga zasledujemo v GO GREEN.

Časi se spreminjajo

… klasika bledi in posebne dogodke se vse večkrat zaupa profesionalni ekipi izvajalcev – ni naključje, da imamo v GO GREEN portfoliu vsako leto vse več in več poročnih prevozov ter nam logistično izvedbo porok in poročnih prevozov vsako leto zaupa vse več mladoporočencev.

… največ šteje uspešen ‘UAU efekt’!

Korakamo v tretjem tisočletju in poroke so drugačne. Več je bolj intimnih, z manj svati, tudi povsem trajnostnih, v butičnih obsegih in bolj personaliziranih: v objemu lepe narave, na več različnih lokacijah, v oblekah iz lana, bombaža ali volne, ki se jih ne nosi le na poroki, s pričeskami starih stilov, dodano dramaturgijo (scene iz filmov ipd.), na nenavadnih lokacijah, kot so jadrnice, gore, obale, gozdovi, jezera, niso več v ospredju velike pojedine, ampak zdrava hrana in ni več večnadstropnih tort, temveč tako imenovanimi ‘finger food’, s hladnimi ali toplimi jedmi v malih porcijah, obvezen postaja sedežni red, kjer se harmonizira vzdušje in skrbi za varne razdalje, omizja so manjša, bolj intimna, z velikim poudarkom na podrobnosti (menu, imena svatov, tematski pozdrav iz kuhinje ipd.).


Prevoz mladoporočencev in svatov na poroko ali z nje je postal pomemben element poročnega dne, saj je odgovorna vožnja pomembnejša od vsega, gladek potek pa pika na i vsake poroke.

Ko mladoporočenca izbereta za svoj dan luksuznejši model avtomobila, je to prvi korak za načrtovanje poroke z UAU efektom.

Go Green prevozi na poroke

Prevoz neveste, ženina, poročnih prič, staršev in svatov z lokacije na lokacijo so resda le del načrta poroke, a izveden mora biti v popolnosti. V timu GO GREEN se z vsakim našim prevozom zavežemo k dovršeni izvedbi. Kot eden najboljših izvajalcev luksuznih prevozov protokolarnega in turističnega žanra imamo dostop in znanje tudi za organizacijo posebnih presenečenj za ‘UAU efekt svatov.

  • visoka profesionalnost pri izvedbi poročnih prevozov
  • vsa vozila visokega in luksuznega razreda, limuzine
  • izkušeni, šolani in organizirani vozniki varne vožnje
  • ideje za posebna doživetja (rdeča preproga, šampanjec med vožnjo, glasba po želji…)

Zagotavljamo miren, lahkoten, profesionalen potek prevozov na porokah. Izvajamo klasične prevoze in lahko organiziramo posebna doživetja za svate.

V Go Green vedno vozimo za dvema ključnima ciljema: pravočasnost na lokaciji in nasmeh na obrazu naročnika.

Pokličite nas, kontaktirajte nas (051 303 404 | info@go-green.si) in soustvarili bomo nepozaben poročni dan! Z odličnimi GO GREEN prevozi.