Najem vozil v Ljubljani I Nova, moderna in tehnološko dovršena vozila I Zanesljiva izposoja vozil v Sloveniji

Iščete zanesljiv in kvaliteten najem vozil v Sloveniji? Ste na pravem mestu. Odkrijte brezskrbno potovanje z našim vrhunskim najemom vozil. GoGreen vozni park vključuje nova, moderna in tehnološko dovršena vozila blagovnih znamk Mercedes -Benz, Audi, BMW,... Najem vozil poteka po visokih kakovostnih standardih. Ponujamo poslovni najem vozil in najem vozil z voznikom. Najem vozila pri GoGreen je enostaven, fleksibilen in ponuja dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Prednosti najema vozil pri GoGreen

KAKOVOST VOZIL: Za najem so na voljo nova, tehnološko dovršena vozila

KVALITETA vs CENA NAJEMA: Odlično razmerje med kvaliteto vozila in ceno najema

24/7 PODPORA: 24-urna dosegljivost v času najema vozila


Najem vozil prilagojen vašim željam in zahtevam

Vozila po vaši meri: Pri GoGreen se trudimo, da je najem vozila enostaven in prilagojen vašim željam ter zahtevam. Naša storitev je zasnovana tako, da vam omogoča popolno prilagajanje najema, tako da se lahko osredotočite na svoje potrebe. Vaše udobje in prilagodljivost sta za nas najpomembnejša.

Enostavna rezervacija in hitra izposoja vozil

Rezervacija vozila pri GoGreen je enostavna in hitra, kar je še posebej pomembno za poslovne uporabnike. Preprosto nas kontaktirajte preko telefona ali spletne strani. Izberite vozilo, določite datum, čas in število prevoženih kilometrov – vse, kar potrebujete, je le nekaj klikov stran. GoGreen ekipa vam bo pomagala pri vseh korakih, da bo izposoja vozila potekala čim bolj gladko.

Prilagojen najem vozila za vaše potrebe

Pri GoGreen se prilagajamo vašim željam in zahtevam. Naša storitev je prilagodljiva, kar pomeni, da lahko najem vozila popolnoma prilagodite svojim potrebam. Če želite, vam izdelamo individualno analizo poslovnih poti in vam pomagamo optimizirati stroške najema vozil v primerjavi s stroški povezanimi z lastnim voznim parkom podjetja. Na podlagi vaših zahtev pripravimo individualno ponudbo za najem vozil, ki omogoča maksimalni izkoristek vozila.

Poleg tega prevzamemo vse stroške vzdrževanja vozila, vključno z letnimi in zimskimi pnevmatikami, vinjeto, servisi in tehničnimi pregledi, kar vam prihrani čas in vam omogoča popolno osredotočenost na brezskrbno vožnjo.

Fleksibilnost pri izposoji vozil

Pri GoGreen se zavzemamo za vaše udobje in prilagajanje vašim potrebam. Ponujamo enostaven najem vozil preko elektronske pošte info@go-green.si. Izbirate lahko vozila in uporabljate naše storitve v Ljubljani, na Dunajski cesti, vsak dan v času uradnih ur. Poleg tega smo se pripravljeni prilagoditi vašim željam in vozilo dostaviti na želeno lokacijo v Sloveniji, tudi med vikendi ali prazniki. Naš cilj je zagotoviti, da ste vi in vaše udobje na prvem mestu.

Lokacija poslovalnice za izposojo vozila: Dunajska cesta 152, 1000 Ljubljana, Slovenija

Delovni čas podjetja: med 08:00 in 18:00 uro, vsak delovni dan.

Po predhodnem dogovoru smo vam na voljo tudi izven uradnega delovnega časa, tudi ob vikendih in praznikih. 

Zaupanja vredna izposoja vozil v Sloveniji

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu. Z GoGreen izkušeno ekipo in kvalitetnimi vozili vam zagotavljamo, da bo vaš najem vozila enostaven in brezskrben. Naša 24/7 telefonska številka je na voljo za vse nujne in nepredvidene situacije v času trajanja najema vozila, tako da ste lahko prepričani, da smo vedno dosegljivi, ne glede na dan ali uro.

Najem vozila z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno

Pri GoGreen cenimo poslovne potrebe in ponujamo konkurenčne cenike za najem vozil, ki omogočajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Na voljo imamo različna vozila, ki se prilagajajo vašim potrebam, hkrati pa ohranjajo dostopnost. Na voljo so priznane blagovne znamke vozil, ko npr. Mercedes-Benz(*), Audi, BMW,…Ne glede na to, ali potrebujete najem vozila za eno leto, nekaj mesecev, več dni ali nekaj, boste pri nas vedno našli konkurenčne pogoje. Vaš denar bo pri nas dosegel največjo vrednost.

Dosegljivost 24/7 (v času trajanja najema vozila)

V primeru nujnih in nepredvidenih situacij v času trajanja najema vozila smo vam na voljo 24/7 na telefonski številki 051 303 404, ne glede na dan v letu. Vaša brezskrbnost je za nas ključnega pomena.


GoGreen - vaš partner za kvaliteten najem vozil v Sloveniji


Pri GoGreen smo zavezani k temu, da vam ponudimo vozila, ki se popolnoma prilagajajo vašim potrebam in željam. Naša pestra ponudba vozil je namenjena različnim ciljnim skupinam, od poslovnih uporabnikov do podjetnikov, turistov, produkcijskim ekipam,…

Ne glede na to, ali potrebujete vozilo za dolgoročni najem, raziskovanje turističnih destinacij ali hitro prevozno rešitev, smo tukaj, da vam ponudimo zanesljivo in prilagojeno vozilo.

Izposoja vozil postaja vedno bolj priljubljena izbira med uporabniki, ki potrebujejo zanesljiv način prevoza za dolgoročni najem, poslovna potovanja ali kot nadomestno vozilo med vzdrževanjem. Posebej bi izpostavili električna vozila, saj izposoja električnih vozil postaja vse bolj priljubljena izbira med poslovnimi uporabniki, ne le zaradi svoje praktičnosti, temveč tudi zaradi pozitivnega vpliva na okolje in ugodnosti brez plačila bonitete. Izposoja vozil v Sloveniji je vedno bolj priljubljena tudi med turisti, ki obiskujejo Slovenijo.  Le ti se odločijo za najem vozila, da si olajšajo raziskovanje različnih turističnih destinacij in krajev po državi.

Zdaj je čas, da rezervirate svoje vozilo pri GoGreen in začnete svoje brezskrbno potovanje.