Organizacija dogodkov - Events

Namen dogodkov, ki jih organizirajo sodobna uspešna podjetja, je v ravno pravem okolju združevati sodelavce in partnerje, saj ni boljšega načina za jasno predstavitev sporočila, ki ga želite posredovati poslovnemu svetu.

Načrtovanje in izvajanje uspešnega poslovnega dogodka pa je šele začetek. Vaše sporočilo mora biti jasno vsem še pred dogodkom, med potekom, pa tudi kasneje. Naši strokovnjaki za usklajevanje poslovnih dogodkov bodo poskrbeli za komunikacijske kanale, ki bodo pritegnili vaše udeležence, jih osveščali ter obveščali ter pustili trajen pozitiven vtis.

Go Green ima bogate izkušnje z organizacijo vseh vidikov poslovnih dogodkov in strankam ponujamo vse od profesionalnega osebja, ki bo skrbelo za prevoze, konferenčne lokacije še pred prihodom vaših udeležencev, med dogodkom in po njem. Priprava sob oziroma dvoran, odri, sistemi ozvočenja, logistika, odpravljanje težav, spremljanje udeležencev na pravo lokacijo ob pravem času – vse to je naša skrb. Sprostite se – niste sami.

Tu smo za vas, da uredimo vsako najmanjšo podrobnost.

Skrbno načrtovanje vašega dogodka je ključnega pomena in te podrobne zahteve je treba znati tudi izpolniti. Vaše poslovno srečanje ali dogodek je visokotehnološka in dinamična gledališka produkcija, ki v zaodrju potrebuje popolno ekipo strokovnjakov in tehničnega osebja učinkovitega podjetja za upravljanje poslovnih srečanj. Od večjih sprememb do hitrih vprašanj, naši izkušeni koordinatorji dogodkov vam bodo stali ob strani in pomagali.

Podpora na lokacijah, prevzem vašega seznama stvari, ki jih je treba postoriti, prevzem pošiljk, montaža in demontaža opreme, prehrana (catering), posebni dogodki, pomoč pri vodenju udeležencev… Vaš seznam je naš seznam – in poskrbeli bomo za to, da bomo pripravljeni, če pride do česarkoli nepričakovanega. Z vami smo bili v fazi načrtovanja. Z vami bomo, ko se bo dogajalo, dokler se uspešno ne zaključi!