Team building vožnja z najsodobnejšimi vozili, prispeva k varnosti vaših zaposlenih in hkrati omogoča zabavo za celotno ekipo.
Team building aktivnostjo vožnje z najsodobnejšimi avtomobili bomo za vas pripravili v sodobnem in največjem centru varne vožnje AMZS na Vranskem. Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev ter z najnovejšimi avtomobili pripravili prav posebne izzive. Preverite kdo od sodelavcev je najbolj spreten in se zabavajte.

Za vas imamo pripravljene tri team building izzive. »Pogumne prav nič ne preseneti« Pri tem izzivu boste z najnovejšimi avtomobili in kombiji preizkusili obvladovanje avtomobila ob nenadnem zanašanju na hidravlični plošči. »Spolzko na klančini«  je izzivu pri katerem se boste z najnovejšimi avtomobili pomerili v umikanju in zaviranju na spolzki in suhi podlagi na Klančini. Ter izziv »Z ekipo pogumno naprej« Posebej prilagojeno vozilo zahteva, da ste med vožnjo prava ekipa. En član ekipe vrti volan, drugi dodaja plin, tretji uporablja sklopko in četrti prestavlja. Le pravi ekipni duh vas bo pripeljal do cilja.

Lahko se odločite za najem vozil pri GoGreen, ali pa team building izpeljete z lastnimi vozili.

 

Team building vožnja z najsodobnejšimi vozili

Programe skupinskih aktivnosti in sindikalnih izletov individualno pripravimo glede na vaše potrebe in želje. Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@go-green.si ali na telefonski številki 051-303-404. Veseli bomo vašega povpraševanja.