Naša flota vozil je dostopna za korporativne dogodke, motivacijska potovanja, poslovna srečanja in zanimive aranžmaje za preživljanje prostega časa. Izvajamo storitev najema vozila z voznikom in storitev transferja. Za poslovne partnerje organiziramo in izvajamo protokolarne prevoze, turistične prevoze, poslovne prevoze, prevoze za posebne priložnosti. Velikost voznega parka z vozili različnih razredov nam omogoča, da lahko izvedemo zasebne prevoze in skupinske prevoze velikih in manjših dogodkov. Organiziramo svečane prevoze, prevoze porok, prevoze za rojstne dneve, prevoze na koncerte, prevoze team buildingov, prevoze na konference, prevoze na kongrese, prevoze na prireditve.

Prav vse storitve izvajamo na najvišjem nivoju, lahko pa jih tudi kombinirate. Na primer, privoščite si zasebni transfer z letališča v hotel, ki se nahaja v čudovitem centru Ljubljane, naslednji dan se s zasebnim poslovnim prevozom odpeljite na poslovno srečanje v Maribor ali izberite turistični prevoz in preživite čudovit sončen dan na Obali. V bližini je tudi Zagreb, kjer lahko ugodno nakupujete, nato pa se odpravite na kratko pot do letališča v bližini. Zares ne poznamo ovir ali omejitev. Za vas bomo vedno sestavili optimalen program.

Ne glede na to, ali naročate transfer na letališče, VIP prevoz v Opero ali pa se odpravljate na tedensko turistično turo po regiji – cene Go Greenovih storitev vas bodo prijetno presenetile. V kolikor načrtujete prevoz za vaše naročnike – bo nad našimi cenami navdušen tudi njihov računovodja.

 

GoGreen Prevozi

gogreen-transfer