Zasebni prevozi so odlična izbira za vse, ki iščejo udoben, varen in kvaliteten način prevoza. GoGreen ponuja široko paleto prevozov, ki so prilagojeni različnim potrebam strank. Zasebni prevozi se izvajajo z zasebnim profesionalnim voznikom in vozili blagovnih znamk BMW, Mercedes-Benz, Audi,…

Za poslovne partnerje organiziramo in izvajamo protokolarne prevoze, turistične prevoze, poslovne prevoze, prevoze za posebne priložnosti.  Organiziramo svečane prevoze, prevoze porok, prevoze za rojstne dneve, prevoze na koncerte, prevoze team buildingov, prevoze na konference, prevoze na kongrese, prevoze na prireditve.

  • Za protokolarne prevoze: GoGreen zagotavlja vrhunske zasebne avtomobile in izkušene voznike za protokolarne prevoze vaših gostov, partnerjev in drugih pomembnih osebnosti.
  • Za turistične prevoze: GoGreen organizira in izvaja turistične prevoze po Ljubljani in okolici, vključno z ogledi znamenitosti, degustacijami vin in drugimi zanimivostmi.
  • Za poslovne prevoze: GoGreen ponuja prevoz na poslovna srečanja, dogodke in druge poslovne aktivnosti.
  • Za prevoze za posebne priložnosti: GoGreen organizira in izvaja zasebne prevoze za posebne priložnosti, kot so poroke, rojstni dnevi, koncerti in druge prireditve.

Ne glede na to, ali naročate prevoz na letališče, VIP prevoz v Opero ali pa se odpravljate na tedensko turistično turo po regiji – cene Go Green zasebnih prevozov vas bodo prijetno presenetile. Zasebni prevozi za vaše naročnike – naše cene bodo prijetno presenetile tudi njihove računovodje.

Več o celotni ponudbi GoGreen prevozov na povezavi.

 

GoGreen zasebni prevozi

gogreen-transfer