Odkrivajte lepote Dolenjske

Dnevni sindikalni izlet s piknikom je primerna rešitev za marsikatero ekipo. Združite ekipo v sproščenem in
prijetnem okolju ter odmislite vsakodnevne skrbi. Daleč stran od pisarne poskrbite za prijetno druženje v sproščenem okolju.

Jutranji odhod iz pisarne proti Mirni Peči, kjer si boste ogledali sodobni interaktivni muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka ter obiskali Slavkovo domačijo. Po kratki malici v Slavkovi domačiji sledi vožnja proti Novemu Mestu. Na prijetnem sprehodu po več kot 650 let starem novomeškem mestnem jedru si boste ogledali glavne znamenitosti mesta. Po ogledu mesta se boste odpeljali do priveza, kjer domuje Rudolfov splav. Sledila bo vožnja po okljuku reke Krke, ki je izjemno zanimiva. Na splavu bodo animatorji, ki bodo poskrbeli za prijetno vzdušje. Na splavu bodo organizirali tudi piknik z žar hrano ali postrvjo. Pot boste nadaljevali ob zeleni dolenjski lepotici, reki Krki do vinske gorice Grčevje. Najprej se bomo odpeljali na vrh gorice in si ogledali majhno cerkev sv. Jurija, nato pa nas bodo sprejeli na Matjaževi domačiji. Ogledali si boste staro, s slamo krito hiško, »hišo s tradicijo« in vstopili v majhen »kevder«, kjer nas bo gospodar pogostil s kozarcem cvička. Na koncu bomo degustirali tudi Kralja cvička.

 

 

Programe skupinskih aktivnosti in sindikalnih izletov individualno pripravimo glede na vaše potrebe in želje. Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@go-green.si ali na telefonski številki 051-303-404.