Potovalne storitve po meri za najboljše rezultate.

Podjetje Go Green je ponudnik prvovrstnih storitev s področja potovanj, turizma, prevozov, najema vozil in trženja v širši regiji Alpe – Jadran, ki jih nudi tako poslovnim (B2B) strankam kot posameznikom iz Slovenije in ostalega sveta.

Delujemo v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Severni Italiji, Nemčiji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori.

Go Green združuje najsodobnejšo tehnologijo z izjemno strokovnostjo in bogatimi izkušnjami, temeljito znanje pa z ustvarjalnostjo. Pri vsem tem pa vedno pazimo na skrb za naše okolje.

Naša bogata ponudba obsega nadstandardne storitve prevozov z vozniki, celostne kreativne rešitve za poslovna srečanja, motivacijska potovanja, konference in dogodke (MICE), pripravo edinstvenih potovalnih aranžmajev na izbranih lokacijah (DMC) ter trženjske rešitve. To vključuje uporabo luksuznih avtomobilov, urejanje letalskih aranžmajev, rezervacije ekskluzivnih hotelov in restavracij, kot tudi pripravo najrazličnejših vrst edinstvenih doživetij. Vzpostavili smo odlične poslovne vezi s svojimi partnerji, zato lahko svojim strankam ponudimo vrhunsko kakovost po konkurenčnih cenah.

Saj veste, da si zaslužite le najboljše, sodelovanje z Go Green pa vam odkrije povsem nov pogled na vse, kar pričakujete na področju potovalnih storitev, ter prijetnejši način rezervacij po vaših željah, saj je vaše zadovoljstvo bistvo našega poslovanja. Vedno bomo naredili še več, kot je potrebno, in tako zagotovo presegli vaša pričakovanja.