Poslovni najem vozil - za poslovno fleksibilnost podjetij

Poslovni najem vozil je postal ključna rešitev za podjetja in poslovne uporabnike, ki želijo sebi, svojim zaposlenim in podjetju zagotoviti zanesljivo in prilagodljivo mobilnost. Dolgoročni poslovni najem vozil omogoča poslovnim uporabnikom, da izberejo vrsto in kategorijo vozila po svoji želji, po predhodnem dogovoru menjajo vozilo, medtem ko skrb za operativne in administrativne postopke prevzame GoGreen. Preizkusite kvaliteten najem vozil za podjetja.

Poslovni najem vozil

Ali iščete fleksibilno in cenovno ugodno rešitev za mobilnost vašega podjetja?

Dolgoročni poslovni najem vozil je odlična izbira za podjetja, ki potrebujejo vozila za svoje poslovanje.

Katera vozila so na voljo za najem vozil za podjetja?

GoGreen ponuja široko paleto vozil za poslovni najem, vključno s kombiji in avti. Podjetja lahko izberejo med različnimi tipi in kategorijami vozil, vključno z luksuznimi vozili, poslovnimi vozili, standardnimi vozili.

Ponudba za poslovni najem vozil vključuje

Poslovni najem vključuje financiranje vozila, zavarovanje vozila, letno vinjeto za uporabo slovenskih avtocest, redno servisiranje vozila, vzdrževanje zimsko letnih pnevmatik in nadomestno vozilo, kolikor bi bilo le to potrebno. Ob potrditvi naročila se lahko dolgoročni najemnik vozila dodatno dogovori za znižanje zavarovalne odgovornosti na 0% (*). “Prosimo upoštevajte, da se cene in vsebina najema vozila določata individualno glede na vaše potrebe in zahteve. V ponudbi vam bomo jasno navedli, kaj vključuje vaš najem.

Dolgoročni poslovni najem vozil

Pri GoGreen smo ponosni na edinstveno ponudbo 365 Paketov za dolgoročni najem vozil, ki omogočajo poslovni najem enega ali več vozil podjetjem in organizacijam za obdobje, daljše od enega leta. Tudi pri tem poslovnem najemu vozil so vsi pogoji dolgoročnega najema in plačila predhodno dogovorjeni. Več o ponudbi dolgoročnih poslovnih najemov vozil si preberite v nadaljevanju.

365 Paketi za dolgoročni najem vozila

Želite na letni ravni zmanjšati stroške vzdrževanja vozila in hkrati imeti novo, tehnično dovršeno ter varno vozilo skozi celo leto za vsako priložnost? Želite, da bo vaša vožnja pravo doživetje? Želite čim večjo fleksibilnost in brezskrbnost? Če potrebujete vozilo za dolgoročni najem vam pri GoGreen ponujamo pakete za letni najem avtomobila ali letni najem kombija.

Fleksibilni paket za dolgoročni najem vozil

Fleksibilni paket za dolgoročni najem vozil je idealen za podjetja, ki potrebujejo prilagodljivo rešitev za mobilnost.

Ko se odločite za Go Green 365 Executive letni najem avta, dobite priložnost, da prilagodite svoje poslovne potrebe na izjemno fleksibilen način.

To pomeni, da lahko vozite poslovni avto večino časa, kar je idealno za vaše vsakodnevne potrebe. Vendar pa, ko se pojavi priložnost za pomemben poslovni sestanek ali obisk pomembnega poslovnega partnerja, lahko po predhodnem dogovoru zamenjate najeti poslovni avto za višjo kategorijo, na primer luksuzni avto. To vam omogoča, da pokažete profesionalnost in poslovno eleganco, ki jo morda potrebujete za določene poslovne priložnosti. Poleg tega vam GoGreen 365 Executive paket za letni najem avta omogoča, da to storite brez dodatnih stroškov, kar pomeni, da ostane vaš proračun stabilen.

Ko imate potrebo po večjem prostoru za prtljago ali potnike, pa lahko preprosto po vnaprej dogovorjenih pogojih zamenjate svoj poslovni avto za kombi.

Cene za Go Green 365 Executive se razlikujejo glede na vrsto vozila, trajanje najema in druge dejavnike. Izberite poslovni najem vozila, ki vam najbolj ustreza. Za ponudbo nas kontaktirajte na info@go-green.si. Prepričajte se, da je GoGreen zaupanja vreden ponudnik dolgoročnega poslovnega najema vozil. 

365 Paketi za dolgoročni najem vozila

*V ceni ni vključen DDV v višini 22%. Ponudba za poslovni najem vozila velja za pravne osebe.

 

Če vas zanima  celotna ponudba o najemu vozilsledite povezavi!

Kaj so prednosti dolgoročnega najema vozil za podjetja?

  1. Prilagodljivost in mobilnost: Dolgoročni najem vozil omogoča podjetjem, da pridobijo eno ali več vozil za daljše obdobje, kar jim zagotavlja prilagodljivost pri upravljanju svoje mobilnosti. Podjetja lahko izbirajo med različnimi vrstami vozil, od avtomobilov do kombijev, glede na svoje potrebe.
  2. Brez velikih začetnih naložb: Pri dolgoročnem najemu vozil ni potrebno vlagati velikih začetnih sredstev za nakup vozil, kar razbremeni denarni proračun podjetja. Namesto tega se plačuje mesečna najemnina, ki je dogovorjena ob podpisu pogodbe o poslovnem najemu vozil.
  3. Vključena vzdrževanja in servisiranje: V ponudbo dolgoročnega najema vozil je vključeno redno vzdrževanje in servisiranje vozil in zagotavljanje tehnične brezhibnosti vozila.
  4. Natančno finančno načrtovanje: Mesečna plačila za najem vozil so fiksna in predvidljiva, kar olajša finančno načrtovanje in določanje proračuna za podjetje.
  5. Nadomestna vozila: V primeru okvare ali potrebe po nadomestnem vozilu zagotavljamo nadomestno vozilo, kar omogoča neprekinjeno mobilnost podjetja.
  6. Zmanjšanje tveganj: Podjetja se lahko izognejo tveganjem, povezanim z lastništvom vozil, kot so padec vrednosti vozil, visoki stroški vzdrževanja in negotovosti glede prodaje uporabljenih vozil.
  7. Uporaba najnovejše tehnologije: Pri dolgoročnem najemu vozil je lažje dostopati do najnovejše avtomobilske tehnologije, kar lahko izboljša varnost, učinkovitost in ugled podjetja.
  8. Poenostavljena administracija:  Administracijo, povezano z registracijo, zavarovanjem in upravljanjem vozil ureja GoGreen.
  9. Možnost prilagajanja flote: Podjetja lahko prilagajajo svojo floto vozil glede na spremenjene potrebe brez obveznosti lastništva.