Dolgoročni najem vozila

Dolgoročni poslovni najem vozil je najem enega ali več avtov ali kombijev za obdobje najmanj enega meseca. Stranki omogoča lastno izbiro tipa in kategorije vozila, pogostejšo menjavo vozila, skrb za operativne in administrativne postopke prevzame Go Green.

DOLGOROČNI NAJEM VOZILA
Dolgoročni poslovni najem vozil

Dolgoročni poslovni najem vozila je najem enega ali več vozil brez voznika podjetjem ali organizacijam za obdobje najmanj enega meseca, z vnaprej dogovorjenimi pogoji najema in plačila. Najem vključuje financiranje, zavarovanje, letno vinjeto, redno servisiranje, vzdrževanje zimsko letnih pnevmatik, nadomestno vozilo. Naročnik izbere tip in kategorijo vozila (luksuzni avto, poslovni avto, standardni avto, poslovni kombi ali standardni kombi), ter se dogovori o številu mesečnih ali letnih kilometrov. Ob potrditvi naročila se lahko dodatno odloči za znižanje zavarovalne odgovornosti na 0%.

Dolgoročni poslovni najem vozil

Posebnost Go Green dolgoročnih najemov so 365 Paketi za dolgoročni najem vozila. Gre za najem enega ali več vozil brez voznika podjetjem ali organizacijam za obdobje najmanj enega leta, z vnaprej dogovorjenimi pogoji najema in plačila. Priporočamo 365 Executive paket, ki vam 30 dni v letu omogoča uporabo višje kategorije kot ste jo plačali, oziroma uporabo kombija namesto avta, če vam tako ustreza.

Za vse, ki si želite še nekaj več, vam ponujamo paket 365 All in, ki poleg uporabe višje kategorije vozila za 30 dni v letu, vključuje znižanje zavarovalne odgovornosti na 0%, mesečno notranje in zunanje čiščenje vozila in 2 x letno prevoz s profesionalnim voznikom z vozilom, ki ga imate v najemu.

PAKET
365 Paketi za dolgoročni najem vozila

Želite na letni ravni zmanjšati stroške vzdrževanja vozila in hkrati imeti novo, tehnično dovršeno ter varno vozilo skozi celo leto za vsako priložnost? Želite, da bo vaša vožnja pravo doživetje? Želite čim večjo fleksibilnost in brezskrbnost? Če potrebujete vozilo vam pri Go Green ponujamo pakete za najem vozila 365 dni v letu.

Ponujamo vam največjo fleksibilnost, kjer se ni potrebno vezati za obdobje štirih let, saj lahko izberete vezavo le za eno leto. 365 paketi torej omogočajo dolgoročni najem vozil, a ne zavezujejo k večletni vezavi, zato omogočajo maksimalni izkoristek vozila ter ponujajo možnosti uporabe vozila višje ali iste kategorije za isti denar. Poleg tega poskrbimo za veljavno vinjeto, nadomestno vozilo v primeru okvare, letne in zimske pnevmatike, redno vzdrževanje vozila.

Kaj to pomeni v praksi? Vzemimo za primer Go Green 365 Executive ali Go Green 365 All In paket. Večino časa vozite poslovni avto, zato se odločite za dolgoročni najem poslovnega vozila. Za čas poslovnega obiska za vas pomembnega poslovnega partnerja lahko zamenjate vozilo poslovne kategorije za vozilo luksuzne kategorije. Torej lahko za nespremenjeno ceno poslovni najem vozila zamenjate za luksuzni najem vozila.  Za vikend oddih ali počitnice pa lahko poslovno vozilo zamenjate za kombi vozilo in tako rešite težave s prtljago, ali večjim številom oseb. Torej lahko za nespremenjeno ceno poslovni najem avta zamenjate za poslovni najem kombija.

Izberite paket in kategorijo vozila ter se odpeljite že za 690 €* na mesec365 Paketi za dolgoročni najem vozila

*V ceni ni vključen DDV v višini 22%. Ponudba velja za pravne osebe.

 

Kratkoročni najem vozilaPOSLOVNI NAJEM VOZIL

Kratkoročni najem vozila

Najem vozila z voznikomPOSLOVNI NAJEM VOZILA Z VOZNIKOM

Najem vozila z voznikom