kompasTuristično podjetje Kompas d. d. je mednarodno podjetje, ki skupaj s 25 podjetji in poslovalnicami v na kar 23 svetovnih tržiščih izvaja vse segmente turistične dejavnosti. Vse od leta 2010 odlično sodelujemo s podjetjem Go Green kot ekskluzivnim izvajalcem prevoznih storitev. Spekter storitev je širok, organizacija izvedbe pa zajema tako enostavne prevozne storitve – transferje, kot tudi kompleksne izvedbene projekte, ki jih izvajamo za različne naročnike: velike mednarodne korporacije, priznana podjetja v Sloveniji, vladne in druge državne institucije, športna združenja in organizacije, pa tudi storitve posameznikov po naročilu.

Z vodstvom podjetja in nekaterimi zaposlenimi sodelujemo že več kot 20 let. Dolgoletna partnerstva so izraz medsebojnega zaupanja in spoštovanja, predvsem pa brezhibnega izvajanja storitev za naročnike, kar je temelj delovanja vsakega podjetja. S podjetjem smo izvedli nekaj zelo pomembnih projektov, kot je predsedovanje Slovenije EU.

Podjetje Go Green pri izvajanju svojih storitev vedno dosega naša pričakovanja in pričakovanja naših naročnikov. Poslovanje poteka na visokem, profesionalnem nivoju, zato podjetje uvrščamo med naše najtesnejše partnerje in s polnim zaupanjem priporočamo sodelovanje ter poslovno sodelovanje tudi našim poslovnim partnerjem.

Tatjana Juriševič, nekdanja predsednica uprave
Kompas d.d., Slovenija