9-ka je nekaj posebnega!

Skrivnost in pravljičnost števila 9 je pregovorna, ampak tudi matematično ni kar tako; katerokoli število od 1 do 9 boste pomnožili z devetico, bo seštevek posameznih števk v zmnožku spet devetica; denimo 3 x 9 = 27 in 2+7 = 9.

 Če bi nam v Go Greenu ob ustanovitvi podjetja pred 10 leti nekdo rekel, da nas bo v tem času že 9, bi kar težko verjeli. Pa vendarle, smo v teh letih močno razširili svoje poslovanje, poleg osnovne dejavnosti prevozov in regionalnega turizma (DMC) izvajamo še celoten spekter M.I.C.E. in trženjskih storitev, ves čas pa gradimo na trajnostni filozofiji ter predvsem – močnemu, profesionalnemu in zadovoljnemu  timu sodelavcev. 

Danes nas je v timu 9 in verjamemo, da za naše naročnike ustvarjamo marsikaj posebnega.
Zato, ker verjamemo, da je le najboljše dovolj dobro za njih.

 

Le kaj so novi izzivi drugega kot vizija, ki postaja uspeh?

Kot vsakemu tržno naravnanemu podjetju se nam vedno novi izzivi postavljajo na področju PRODAJE, saj ta dosega in zadeva vsa področja, vse sodelavce, vse partnerje in projekte. Prodaja je že skorajda samostojna ekonomska véda in od tistega, ki se ukvarja z njo, zahteva številne odlične osebnostne  lastnosti in izkušnje na poklicnem področju. Prodaja zahteva celega človeka, ki ima veliko izkustvenega znanja in tudi intuicije. Pri nas jo od letošnjega leta dalje vodi Eva Ugovšek.

EVA, ČESTITAMO!

Zaradi ambicioznih projektov, ki se nam v Go Greenu napovedujejo v 2023, smo z začetkom letošnjega leta vodenje ključnega področja prodaje zaupali izjemni in dolgoletni sodelavki Evi Ugovšek. Danes ji ob prevzemu te pomembne odgovornosti ponovno iskreno čestitamo in ji želimo veliko zadovoljstva z novimi idejami in izzivi ter uspehov.

V Evinem delu se vsakodnevno odražajo njena srčnost, komunikativnost in izjemne organizacijske veščine, ki jo vedno pripeljejo na cilj, ki jih partnerji visoko cenijo in tudi nas sodelavce poklicno navdušujejo. Kot meni Eva je imeti tak fokus pri delu lahko, saj si gostje in naročniki vedno zaslužijo le – najboljše.

Pripravljate dogodek, potrebujete ponudbo za najem vozila ali ponudbo za prevoze, snemate reklamo v Sloveniji, organizirate srečanje in si zanj želite nekaj posebnega? Vabljeni, da vprašanje naslovite na eva.ugovsek@go-green.si, ki bo vaš izziv hitro, zanesljivo in profesionalno uresničila.

Srečno na poti novih projektov!

Vaš
GoGreen tim