Letališče Jožeta Pučnika (Fraport Slovenija oz. tudi Ljubljana Airport) je osrednje in največje slovensko letališče, 24 km oddaljeno od prestolnice Ljubljane. V juniju je bila slavnostna otvoritev novega, najsodobnejšega terminala s kar 2,5-krat večjo kapaciteto potnikov od dosedanje, 1. julija, natanko na dan začetka predsedovanja Slovenije Evropski uniji, pa bo z novega terminala odpotoval    tudi prvi potnik.

Pod blagovno znamko GO GREEN bodo z otvoritvijo novega terminala na voljo tudi nove visoko kakovostne in ugodne storitve transferjev z/do novega terminala, kakor tudi z drugih letališč:

  • Osnovni transferji letališče Jožeta Pučnika-Ljubljana-letališče (po predhodnem dogovoru).
  • Storitve door to door – Go Green voznik potnika prevzame na dogovorjeni lokaciji in odloži le nekaj korakov stran od letališke zgradbe.
  • Transferji po naročilu z/na: letališče-poljubna končna destinacija v Sloveniji/regiji (po naročilu na številki/mailu).
  • Transferji v kombinaciji z drugimi turističnimi storitvami v Sloveniji/regiji (po predhodnem dogovoru).

Dobrodošli, povprašajte nas za GO GREEN storitve prevoza na: info@go-green.si

Brez čakanja, brez iskanja, brez gneče ali oddaljenih parkirišč – le korak od/do terminala!

Moderna zasnova novega terminala omogoča prevzemanje potnikov ali odlaganje v neposredni bližini vhoda v letališko stavbo oziroma izhoda iz nje – vendar le z izbranimi prevozniki, med katerimi smo tudi GO GREEN.

Za potnike dostop v neposredno bližino vhoda/izhoda predstavlja veliko prednosti, saj na ta način prihranijo dodatni čas, potovanje je varnejše, mirnejše, brez stresa ali rizika zamude zaradi iskanja prostih parkirnih mest, odpade čakanje ob okencih za plačevanje, na dobro počutje na poti pa ne vplivajo niti vremenske razmere, saj potnika naš voznik pripelje ali prevzame dobesedno le nekaj korakov stran od stavbe. Ob prihodu v vozilo je temperatura vedno optimalna glede na zunanje temperature, kar je pika na i v udobju.

Go Green prevozi niso le transfer, ampak tudi prijetna izkušnja ob odhodu na pot oziroma ob prihodu v Slovenijo.