Zanesljivi prevozi z osrednjega Slovenskega Letališča Brnik Ljubljana

Letališče Brnik Ljubljana - pred letališko stavbo - GoGreen

Letališče Brnik Ljubljana – pred letališko stavbo – GoGreen

Letališče Brnik Ljubljana – Vstopna točka v Slovenijo

Dobrodošli na Letališču Jožeta Pučnika(*), ki ga poznamo tudi pod imenom Letališče Brnik Ljubljana. To je glavna zračna povezava v Sloveniji, ki se nahaja le 24 km stran od Ljubljane. V juniju 2021 je bil odprt nov, sodoben terminal s kapaciteto za potnike, ki je 2,5-krat večja od prejšnjega. Tega pomembnega mejnika smo se veselili ob začetku predsedovanja Slovenije Evropski uniji, 1. julija 2021, ko je iz novega terminala krenil na svojo pot prvi potnik.

Letališče Brnik – Ljubljana z GoGreen voznikom

Sodobna zasnova novega terminala omogoča, da vas GoGreen voznik prevzame ali odloži neposredno ob vhodu v letališko stavbo. Ta storitev je na voljo v sodelovanju z izbranimi prevozniki, med katerimi je tudi GoGreen. To vam omogoča, da potovanje opravite varno, udobno in brezskrbno. Ni se vam treba ukvarjati s parkiranjem in vremenskimi razmerami, kar vam omogoča prihranek časa in udobno potovanje.

GoGreen ponudba prevozov zajema številne možnosti prevoza

Osnovni prevozi do in iz letališča Jožeta Pučnika in Ljubljane

Enostaven in zanesljiv prevoz med letališčem in Ljubljano.

Storitve od vrat do vrat (door-to-door)

GoGreen voznik vas prevzame na dogovorjeni lokaciji (v podjetju, hotelu, restavraciji,…) in vas pripelje neposredno do letališke zgradbe.

Prevozi po Sloveniji in Evropi

Prevozi do in iz letališča ter kamorkoli drugam po Sloveniji/regiji. Ljubljana ni vaš končni cilj? Ni problema. Z veseljem vam odpeljemo v katerokoli mesto v Sloveniji ali Evropi.

Prevozi z ogledom Slovenije ali Evrope

Združite prevoz s turističnim doživetjem v Sloveniji ali regiji. Odločite se za možnost, da svoje potovanje popestrite z dodatnimi turističnimi doživetji.

*Pomembno! Prosim upoštevajte, da je potrebno vse prevoze in s prevozom povezane storitve naročiti vnaprej, po telefonu ali še lažje z rezervacijo na elektronski naslov: info@go-green.si.

Z našimi storitvami boste prišli na letališče brez nepotrebnega čakanja in stresa. Naš prijazen voznik vas bo sprejel in vas popeljal neposredno do letališke zgradbe ali od nje, kar vam bo prihranilo čas in skrbi.

Brez čakanja, brez iskanja, brez gneče ali oddaljenih parkirišč – le korak od/do terminala!

Letališče Brnik Ljubljana - le korak od terminala - GoGreen

Letališče Brnik Ljubljana – le korak od terminala – GoGreen

Za potnike dostop v neposredno bližino vhoda/izhoda predstavlja veliko prednosti, saj na ta način prihranijo dodatni čas, potovanje je varnejše, mirnejše, brez stresa ali rizika zamude zaradi iskanja prostih parkirnih mest, odpade čakanje ob okencih za plačevanje, na dobro počutje na poti pa ne vplivajo niti vremenske razmere, saj potnika naš voznik pripelje ali prevzame dobesedno le nekaj korakov stran od stavbe. Ob prihodu v vozilo je temperatura vedno optimalna glede na zunanje temperature, kar je pika na i v udobju.

Go Green prevozi niso le transfer, ampak tudi prijetna izkušnja ob odhodu na pot oziroma ob prihodu v Slovenijo.

Za ponudbo za GoGreen prevoz ali prevoz na letališče, nas kontaktirajte na info@go-green.si.