Uživate v vožnji? Želite užitek podkrepiti v edinstveni izkušnji vožnje najsodobnejših vozil blagovne znamke BMW, Audi, Mercedes ali Volkswagen? Obstaja način, kako združiti vašo ljubezen do vožnje z delom. Pridružite se ekipi v mladem, dinamičnem in hitro rastočem podjetju z bogatimi izkušnjami na področju poslovnih potovanj in turizma. Zaradi povečanja obsega dela iščemo več voznikov in sicer lahko delo trenutno ponudimo samostojnim podjetnikom in študentom. Sodelujemo lahko na številnih projektih o katerih vam z veseljem več povemo na individualnih pogovorih. Voznike bomo vključili v delovne procese že v juniju 2021.

POGLAVITNE NALOGE:

Prevozi po celotni Sloveniji in tujini.

Sprejem gostov na različnih lokacijah in prevoz do želele lokacije.

Visoko zahtevni turistični, poslovni in protokolarni prevozi.

Skrb za vozilo.

Obračun potnih nalogov.

Opravljanje ostalih zadolžitev po navodilu nadrejenih.

 

PRIČAKOVANJA:

Najmanj V. stopnja izobrazbe.

Vsaj tri (3) leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu (voznik).

Vozniški izpit B kategorije (vsaj 5 let).

Občutek za delo z ljudmi.

Aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika.

Odlično poznavanje Slovenije in okoliških držav.

Predvsem pa: samoiniciativnost, natančnost, urejenost, zanesljivost, upoštevanje CPP predpisov ter sposobnost prilagajanja. 

 

KAJ NUDIMO:

Delo v prijetnem in urejenem kolektivu.

Sodelovanje na projektih.

Kreiranje svojega delovnika.

Pestro in dinamično delo.

Spoznavanje novih tehnologij na področju avtomobilizma.

Spoznavanje novih krajev.

Okolje, ki spodbuja profesionalni razvoj.

Trening varne vožnje.

 

PRIJAVA:

Vabimo vas, da nam pisne ponudbe s priloženim življenjepisom s fotografijo, ter potrebnimi dokazili (navedenimi spodaj) pošljete po elektronski pošti na naslov work@go-green.si, najkasneje do 30.06.2021. Obravnavali bomo zgolj popolne prijave.

Da bi lahko v prvi fazi spoznali, ali izpolnjujete zahtevane pogoje za delo voznika, vas vljudno vabimo, da nam, poleg prijave in CV-ja na e-mail naslov pošljete še spodaj navedene dokumente:

Kopijo vozniškega dovoljenja.

Originalno potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje in potrjuje, da niste vpisani v kazenski evidenci (Pogoj za delo je nekaznovanost).

Originalno potrdilo evidence kazenskih točk iz naslova prometnih prekrškov, ki ga pridobite na Ministrstvu za pravosodje (Pogoj za delo so največ 3 kazenske točke).

Ob prijavi boste kot povratno sporočilo, na vaš e-mail, prejeli vprašalnik, ki nam pomaga pridobiti vse potrebne informacije o vas.