Luksuz v Sloveniji – nepozabno doživetje

Ko vi potrebujete prevoz, vam v Go Greenu ponudimo vedno najboljše: ultimativno razkošje, vizijo prihodnosti in popoln servis. 

Delujemo po načelu ‘Vi si zamislite, mi to izpeljemo!’ Ni vprašanje kaj, ampak le – kako.

V svetu, ki tekmuje v odličnosti, je vedno prostor za inovativnost in še izboljšane izvedbe. Dandanes je na voljo praktično vse. Odločilne pa so storitve, ki posamezniku stvarno spreminjajo v najboljšo uporabniško izkušnjo. In tu ste v Go Greenu našli pravega partnerja!

Veseli nas, da lahko vaše želje, potrebe in še tako unikatne poslovne izzive vedno postavimo na prioritetno mesto. V naši floti združujemo namreč najboljša luksuzna vozila, v ‘arhivu’ več kot 10-letnih izkušenj pa smo se srečali z ogromno poslovnimi izzivi in vse tudi brezhibno izpeljali. Zato – vabljeni, dobrodošli, zaupajte nam vaše poslovne ali osebne želje s področja prevozov, mi pa vam zagotavljamo, da bomo stkali najboljšo in personalizirano rešitev za vas.

Nadgradili smo luksuz.

Mercedes Benz S Class so naša prestižna vozila najvišjega razreda, ki so kot del naše stalne ponudbe  elitnih vozil našim uporabnikom ves čas na voljo. Brez izjeme vam vedno zagotavljamo dostop do vrhunskih storitev bodisi poslovnih prevozov, potovanj ali zasebnih aranžmajev z izborom luksuznih vozil razreda S in s tem maksimalno zadovoljstvo. Floto najprestižnejših vozil pa smo letos nadgradili še z najnovejšim, elitnim vozilom Mercedes-Benz S 580 Maybach za butične poslovne in osebne priložnosti.

Elitna izbira in izkušnja = luksuz v Sloveniji.

Luksuzna flota naših najboljših vozil je zdaj izboljšana še za dodatno, prefinjeno stopnjo v prestižnosti. Nadstandarden, ekskluziven, dih jemajoč Mercedes-Benz S 580 Maybach izžareva najvišjo kakovost s futurističnim designom, razkošjem in prvorazrednimi, ročno izdelanimi elementi v notranjosti.  Odločitev za zahtevne raziskovalce ultimativne estetike, ki cenijo individualni pristop in želijo običajno vožnjo nadgraditi ter jo spremeniti v nepozabno butično izkušnjo.

Brezčasna eleganca.

Mercedes-Benz S 580 Maybach se je pridružil našim luksuznim vozilom Mercedes Benz klase S z odličnostjo, eleganco, estetiko in vzvišenostjo, ki ustvarjajo zares posebne trenutke ob vožnji. Zaradi ročno izdelanih elementov vrednost Mercedes-Benz S 580 Maybach trikratno presega vrednost najboljših luksuznih vozil na trgu – njegova osupljiva eleganca popelje, tako in drugače, v popolnoma nove dimenzije.

Če velja Rolls Royce za kralja med vozili podjetja BMW, je Mercedes-Benz S 580 Maybach okronani vladar vozil Mercedes Benz-a. Zaradi individualne izdelave in ekskluzivnosti se na to vozilo na tržišču čaka tudi dve leti! V podjetju pričakujejo, da bodo vsako leto izdelali do največ 1500 individualno oblikovanih vozil Mercedes-Benz S 580 Maybach, kar pomeni ekskluzivnost na vseh svetovnih trgih.

Ne le cona luksuznega udobja, ampak tudi osebni prostor za odmik.

Izvrstni materiali in inovativni detajli naredijo Mercedes-Benz S 580 Maybach ‘zatočišče’, ki ponuja značilno izkušnjo najvišjega razkošja odlične znamke. In seveda odmik v ultimativno lepoto, udobje, elitnost, izkušnjo prihodnosti…

Udobje in razkošje si delita prvo mesto.

Mercedes-Benz S 580 Maybach odlikuje še izjemna prostornost s paketom First Class. Razkošno oblikovana prestižna notranjost in edinstvena prezenca že na prvi pogled ponujata občutek varnosti in udobja.

V zadnjem delu vozila potujete enako udobno, kot če bi se vozili v zasebnem letalu. Z dvema poklopnima mizicama, se Business konzola v zadnjem delu potniške kabine First- Class v trenutku spremeni v udobno potujočo pisarno. Mercedes-Benz S 580 Maybach vam omogoča najboljše udobje med vožnjo; najodličnejši materiali sedežev, ki potniku omogočajo hlajenje, gretje in masažo, pa prostornost za prenosni računalnik ali dokumente, inovativna tehnologija in zasloni visoke ločljivosti, ki dopolnjujejo delo med vožnjo ter zračno vzmetenje Airmatic s prilagodljivim sistemom blaženja Plus nudijo uporabniško izkušnjo brez primere!

Voznik in podporne storitve Go Greena – dovršenost uporabniške luksuzne izkušnje.

Da je storitev prevoza na ravni, ki pritiče floti elitnih vozil, so profesionalni GOGREEN vozniki pika na i, ki ne sme manjkati. Naši vozniki se redno izobražujejo na področjih povezanih z dejavnostjo, vsi imajo opravljeno šolanje varne vožnje in prav vsi so se v svojem poklicu kalili pri najbolj zahtevnih bodisi vožnjah ali projektih transfernih storitev. Le odličen voznik omogoča optimalne pogoje za najboljšo uporabniško izkušnjo in priložnost, da se uporabnik zave in v polnosti doživi prestiž brez konkurence. Potrebujete prevoz s profesionalnim voznikom? Preverite našo ponudbo! Če pa iščete najem luksuznega vozila preverite ponudbo na našo ponudbo najema vozil.

Poleg asistence voznika pa so vam na voljo tudi podporne storitve GoGreen tima, ki v zaledju skrbi za ideje, izvedbo še tako edinstvenih želja in projektov in s tem za odlične uporabniške izkušnje.