Navodila uporabe GO GREEN PREVOZNIH STORITEV

Podjetje Go Green postavlja varnost na prvo mesto, zato smo posebno pozornost namenili prilagoditvi prevoznih storitev aktualnim okoliščinam.

Z namenom zagotavljanja varnosti vseh nas smo pripravili posebna »Navodila uporabe Go Green prevoznih storitev«, ki so v skladu z aktualnimi higienskimi ukrepi in
priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

KAJ LAHKO STORI VSAK POSAMEZNIK, DA ZMANJŠA TVEGANJE ZA OKUŽBO?

       Vsak posameznik (tako voznik kot potnik) je soodgovoren za vzdrževanje higiene v vozilu, zato potnike vljudno naprošamo,

da redno spremljajo in upoštevajo vse splošne ukrepe za zaščito pred okužbo s korona virusom.

Priporočamo, redno in temeljito umivanje rok z milom in vodo.

Vsa vozila v Go Green voznem parku pred in po opravljeni vožnji temeljito očistimo in dezinficiramo z ustreznimi sredstvi ter po točno določenih standardih NIJZ.

Vsak posameznik (tako voznik kot potnik) vstopa v vozilo zdrav (ne kaže simptomov okužbe dihal, kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, kihanje, izcedek iz nosu, bolečine v prsnem košu).

Obvezno si vsak posameznik (tako voznik kot potnik) pred vstopom v vozilo razkuži roke. Razkužilo zagotovi Go Green.  Vsebnost etanola v razkužilu za roke je najmanj 60 %. Razkužilo za roke je  namenjeno samo zunanji uporabi. Potnik pazi, da se čim manj dotika površin v vozilu.

   

                          Obvezno vsak posameznik (tako voznik kot potnik) uporablja zaščitno masko za obraz ves čas potovanja. Priporočamo, da se v času nošenja zaščitne maske le-te ne dotika, saj se s tem zmanjša nevarnost prenosa okužbe na druge predmete in osebe v vozilu.

   

Vsak posameznik (tako voznik kot potnik) obvezno upošteva higieno kašlja ves čas potovanja.

 

  •  Vsa vozila pred in po opravljeni vožnji temeljito očistimo in dezinficiramo z ustreznimi sredstvi za čiščenje in dezinfekcijo.
  •  Go Green vozniki uporabljajo zaščitne maske in pred vstopom v vozilo razkužijo roke.
  •  Testiranje voznikov na okužbo s korona virusom z antigenskimi oziroma PCR testi prilagajamo priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje in morebitnim dodatnim željam naročnikov.
  • V vozilu so na voljo zaščitne pregrade, ki so varna in premična in jih postavimo na zahtevo naročnika.
  • Odgovornost potnikov je, da uporabljajo storitev prevoza zdravi (ne kažejo simptomov okužbe dihal, kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, kihanje, izcedek iz nosu, bolečine v prsnem košu). Potniki, ki kažejo simptome okužbe, to sporočijo na 24/7 dosegljivo telefonsko številko 051/303 404 ali na elektronski naslov: info@go-green.si. Vsem potnikom, ki odpovejo prevoz, brezplačno ponudimo nov termin prevoza.
  • Za potnike je obvezna uporaba zaščitne obrazne maske, ki prekrije nos in usta in si jo zagotovijo sami. Priporočamo, da se v času nošenja zaščitne maske le-te ne dotikate, saj s tem zmanjšamo nevarnost prenosa okužbe na druge predmete in osebe v vozilu.
  • Za potnike je obvezno razkuževanje rok pred vstopom v vozilo. Razkužilo zagotovi Go Green.
  • Za potnike v vozilu je obvezno upoštevanje higiene kašlja.
  • Potnike vljudno naprošamo, da se čim manj dotikajo površin v vozilu.
  • Vsak posameznik (tako voznik kot potnik) je soodgovoren za vzdrževanje higiene v vozilu, zato potnike vljudno naprošamo, da redno spremljajo in upoštevajo vse splošne ukrepe za zaščito pred okužbo s korona virusom. Aktualne informacije na povezavi: https://bit.ly/2Wc9PPC. Po potrebi bomo ukrepe prilagajali glede na trenutno stanje. Ob vsaki spremembi boste pravočasno obveščeni.
Verjamemo, da z upoštevanjem navodil poskrbimo za varno in kvalitetno izvedeno storitev.
Ostanimo zdravi, odgovorni in dobre volje!