Naj naš vozni park in tim voznikov postane vaš učinkovit rekvizit!

Ena od specializacij podjetja Go Green je tudi nudenje celostne podpore snemalnim, filmskim, medijskim in glasbenim produkcijskim timom, kadar iščete odlične lokacije za snemanje oziroma kadar ste lokacijo že izbrali in potrebujete logistično podporo pri organizaciji prevozov in najemu voznikov.

To vam omogoča, da se v celoti posvetite bistvu svojega zahtevnega strokovnega področja, medtem ko mi poskrbimo za vse ostalo, kar ni striktno povezano z bistvom vaše dejavnosti, vendar še kako pomembno za gladek potek dela. Tako vam na podlagi vaših potreb in posveta z vami nudimo: načrtovanje, koordinacijo in izvedbo prevozov, pomoč pri pridobivanju različne dokumentacije, licenc, najem vozil z voznikom, transferje, organizacijo cateringa, namestitev in vodnikov; skratka, z vami sodelujemo pri vodenju projekta. Smo izkušeni, prilagodljivi in zelo dobro razumemo vrednost vašega delovnega oziroma snemalnega dne. Sodelovanje z nami vam prinaša vse tiste prihranke, kar druge običajno doletijo kot stroški. Smo zaupanja vredna blagovna znamka.

Slovenija se uvršča na lestvico najbolj zaželenih filmskih destinacij na svetu.

V Sloveniji so svoje uspešnice snemala slavna imena filmskega sveta, kot so Pierce Brosnan, Jackie Chan, Emma Thompson, Sir Kenneth Branagh, Jeff Goldblum, Naomi Watts, Sir Patrick Stewart, Cuba Gooding Jr., James Mason, Stewart Granger, James Coburn, Telly Savalas, Simon Callow, letos pa najverjetneje tudi Tom Cruise. Naša država je bila slikovito prizorišče z oskarjem nagrajenega filma Nikogaršnja zemlja, fantazijske mojstrovine Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan in pol ducata uspešnic indijske filmske produkcije – Bollywooda.

Drive less. Film more. Film in Slovenia – je slogan Slovenske turistične organizacije, s katerim je lepote Slovenije kot optimalne filmske destinacije predstavila na filmskem sejmu v Londonu.

Na svetu ni veliko držav, ki ponujajo morje, gore, zelene doline, čarobna mesta in vasi, največje razdalje pa so zgolj par sto kilometrov. To omogoča velik prihranek za produkcijske hiše, ki pazijo na že tako visoke stroške snemanja. Seveda, prebujanje v pravljičnih Brdih, adrenalinske dejavnosti in nezemeljsko lepi prizori v Posočju, romantična Logarska dolina ali Pomurje, pohodi v naravi v Alpah ali po starodavnih gozdovih Kočevskega, oddih na slikovitem mestnem trgu in spektakularen sončni zahod na Obali – to so atributi, ki jih je najti le malo kje – PA NAJ GRE ZA OGLAS, GLASBENI VIDEO, IZBRANI PRIZOR ALI PA CELOTEN CELOVEČERNI FILM.

Izredna prednost je še dejstvo, da se v razdalji od 100 do 380 kilometrov od naših meja nahajajo tudi Benetke, Dunaj, Budimpešta, Salzburg, München, Zagreb in Opatija, nedaleč naprej sta tudi Hvar in Dubrovnik.

PRODUKCIJSKIM EKIPAM NUDIMO UGODNE PREVOZE NA LOKACIJE IN MED LOKACIJAMI SNEMANJA

Na seznam najbolj zaželenih lokacij se uvrščajo: Ljubljana, Bled, Piran, Postojna, Bohinj, Tolmin, Ptuj, Kočevje, Kanin, Krvavec, seznamu pa lahko dodamo še vrsto drugih. Seveda zaradi prednosti bližine, izvajamo tudi prevoze v priljubljene sosednje države – na Hrvaško: v Zagreb, Opatijo, Hvar, Dubrovnik;  v Italijo: v Trst, Benetke, Padovo, Milano, v Dolomite in do slikovitih jezer ter v Bologno; v Avstrijo: Gradec, Dunaj in Salzburg ter naprej v Nemčijo vse do Münchna; na Madžarsko do Blatnega jezera in Budimpešte V radiju 380 kilometrov dosežemo večino naštetih lokacij.

Piran, avtor: Barbara Kožar

 

ZAKAJ RAVNO PREVOZI GO GREEN?

Natančnost, profesionalnost in poznavanje »domačega terena« so trije močni razlogi, zakaj tako pomembno funkcijo pri organizaciji snemanja zaupati najboljšim.

Pri produkcijskih prevozih nič ne sme biti prepuščeno naključju. Vse in vsi morajo biti na pravem mestu ob pravem času, zato so pri organizaciji in izvedbi prevozov za produkcijsko hišo potrebne podrobne priprave, hitra odzivnost, fleksibilnost in prilagodljivost ter osredotočenost na skupni cilj – uspešna in brezhibna izvedba.

IZKORISTITE PREDNOSTI – POZNAMO IZVAJALCE STORITEV V REGIJI

Tesno sodelujemo z več malimi in tudi večjimi domačimi in tujimi produkcijskimi hišami, ki smo jih že večkrat varno vozili po Sloveniji oziroma jih prepeljali na območja Jugovzhodne in Srednje Evrope.

Delo z našo, za film, video, reklame in spote specializirano ekipo je predvsem enostavno in prijetno. Poznamo slovenske medijske hiše, nacionalne in komercialne ponudnike medijskega prostora, poznamo ustvarjalce na področju filma, gledališča, televizije, videa in družbenih omrežij, poznamo največja slovenska imena na področju filmske in glasbene produkcije, poznamo fotografe, prevajalce, glasbene izvajalce, medije, itd.

Dovolite, da naše izkušnje postanejo vaše prednosti – stroškovno, logistično in izvedbeno.
Storitve, ki jih nudimo filmskim, medijskim, glasbenim in video produkcijskim hišam v Sloveniji in v sosednjih Hrvaški, Italiji, Avstriji, Madžarski: 

  • najem vozil vseh kategorij, od osebnih avtomobilov, kombijev za prevoz oseb, minibusov in drugih vozil za potrebe snemanja, kot tudi nudenje šoferskih storitev,
  • storitve koordinatorja ali vodje prevozov,
  • prevozne storitve kot podpora produkcijskim ekipam – organiziramo in izvajamo prevoze za namen raziskovanja, iskanja lokacij,…
  • varen prevoz ustvarjalcev in snemalnih ekip (studio – lokacija na terenu – hotel),
  • varen prevoz in vodenje vplivnežev na različne lokacije (prevoz in po želji tudi turistično vodenje),
  • organizacija varovanja VIP članov ekipe (igralke, igralci, režiserji),
  • dostava in prevozi rekvizitov, kostumov ali druge opreme,
  • načrtovanje optimalnih prevozov in izvedba le-teh,
  • prevozi na posebne dogodke,
  • podaljšane počitnice za člane snemalne ekipe.

Profesionalni, maksimalno učinkoviti, odlični v podpori.

Zelo dobro se zavedamo, da je čas še kako pomembna komponenta za filmsko in video produkcijo. Urniki so polni opravil in usklajevanja, sodeluje veliko število ljudi različnih profilov, sodelujejo ustvarjalci z različnih koncev sveta in kultur, igralci, režiserji, kostumografi, scenografi, fotografi, snemalci, itd., stroškovniki pa so za različne projekte različno prijazni oziroma prilagodljivi. Zato vemo, da vam čas in odsotnost morebitnih dodatnih težav, ki jih nemalokrat povzročajo prevozi, pride še kako prav!

Potrebe snemalnih ekip so različne, ampak vse potrebujejo prevoz oseb in opreme, za kar smo v našem podjetju specializirani. Organizacija prevozov, shranjevanje opreme in ponovna aktivacija naslednji dan so zelo pomembni elementi uspešnega snemanja in tu vam ekipa Go Green odločilno pomaga – imamo znanje in na »tisoče kilometrov« izkušenj.

Z enako profesionalnostjo in predanostjo prepeljemo vsako tehnično snemalno ekipo in DOP-je, kot tudi igralce, režiserje, produkcijsko ekipo ter kliente snemalne ekipe. Z rekviziti in opremo ravnamo izredno natančno in pozorno. Pri vsakem projektu sodelujemo z največjo možno diskretnostjo in smo profesionalni v vsaki točki scenarija.

Poleg zagotavljanja nemotenih prevozov osebja in opreme na lokacijo snemanja in časovno učinkovitih odhodov pa produkcijskim hišam po potrebi pomagamo tudi pri morebitnem pridobivanju dovoljenj za snemanje (poznavanje domače regulative).

Pri vsem tem nas odlikuje fleksibilnost in resnično hiter odzivni čas pri morebitnih potrebah po dodatnih nepredvidenih storitvah in kapacitetah (vozil, voznikov, itd.).

VSE NAŠE STORITVE SO PRILAGOJENE VARNOSTNIM UKREPOM ZA ZAJEZITEV COVID-19

Hitro se znamo prilagoditi razmeram in gremo v korak s časom, zato smo skladno z vsemi nacionalnimi in mednarodnimi predpisi ter priporočili uvedli najučinkovitejše varnostne ukrepe za zajezitev pandemije COVID-19, kar zagotavlja, da je ob brezpogojnem udobju in varnosti vožnje kot take elegantno poskrbljeno tudi za ta vidik, vendar navkljub izrednim razmeram vse poteka gladko in na najvišji kakovostni ravni.

GO GREENOVI VOZNIKI – STORITVE IN ZAUPNOST NA NAJVIŠJI RAVNI

Vsi naši vozniki imajo na področju produkcijskih prevozov večletne izkušnje, so diskretni in poskrbijo za sproščeno vzdušje, udobje in zaupanje naših strank in potnikov. NDA (Non Disclosure Agreement) je obvezna pogodba za vse naše voznike.

PRAVOČASNOST – OPTIMALNA POT – NIZKI STROŠKI

Naše prvo poslanstvo, ki ga brezpogojno sledimo, je vaša sproščenost in možnost osredotočanja na vaš  osnovni cilj – snemanje. Prizadevamo si, da ste vi kot organizator in člani vaše ekipe popolnoma sproščeni, saj bomo za pravočasen prihod in optimalno izbrano pot poskrbeli mi.

Izkoristite pot do cilja in čas namenjen vožnjam sebi in vašemu projektu. Počivajte, organizirajte, komunicirajte v popolnem udobju popolno organiziranih prevozov na lokacije in podporo pri izvedbi snemanja.

Go Green tim z vami tesno sodeluje in vam nudi popolno podporo v vseh fazah vašega delovnega procesa: od začetnih priprav in iskanja lokacij, t.i. location scouting, pa vse do zadnjega posnetega kadra.

Zaradi uveljavljene pozicije na slovenskem trgu ter odličnega poslovnega sodelovanja z ostalimi deležniki, ki nam omogočajo vzdrževati vrhunski vozni park, so naše storitve cenovno izjemno učinkovite in privlačne, kar je še dodatna prednost v primerjavi z alternativnimi rešitvami ponudnikov iz oddaljenih krajev.

»AKCIJA«, »SNEMAMO« »IT’S A WRAP!« – ROMANTIČNI ALI AKCIJSKI PRIZORI,
PRIPRAVLJENI SMO NA VSE!

Na voljo imamo veliko izbiro vozil in prepričani smo, da pri nas najdete takšno, ki bo kar najbolj primerno za vaše potrebe, od luksuznih limuzin do poslovnih kombijev. Še več: naša najsodobnejša vozila – po potrebi priskrbimo tudi klasične modele in starodobnike – lahko uporabite celo kot rekvizit, če pa potrebujete statista z vlogo voznika, vam je za ta namen na voljo tudi naše osebje. Prosimo vas, da nas predhodno kontaktirate za razpoložljivost | 00 386 51 303 404 ali info@go-green.si.

PRIDITE, POSNEMITE, OBIŠČITE ENO NAJLEPŠIH DEŽEL NA SVETU

Ob vrhunskih zamislih, scenariju, produkciji, ljudmi pred mikrofoni, pred kamero in za njo, post-produkciji in distribuciji so torej visoko kakovostne storitve podjetja Go Green vidik, ki vam bo olajšal delo in na svoj način pripomogel k ustvarjanju magije vaše umetnosti v eni najlepših dežel na svetu.