Prevozne storitve MEET&GREET so del izjemne potovalne izkušnje, ki jo s posebnim zadovoljstvom ponujamo svojim strankam.

MEET&GREET so poslovne storitve prevozov vseh vrst: transferji, prevozi na letališča, poslovni prevozi od-do, osebni prevozi na poslovne dogodke, zasebni prevozi, dostave, logistika prevozov na kompleksnejših dogodkih, GO VIP prevozi, individualni prevozi…  izvajamo pa tudi izredne, nadstandardne poslovne storitve, s katerimi nadgrajujemo naše prevoze. 

Pričakujte nadstandardne storitve

Ljudje se navadno ne spomnimo povprečnih storitev, saj jih pričakujemo že same po sebi. V Go Green timu stremimo k preseganju povprečnih storitev prevozov in s tem pričakovanj uporabnikov. Na ta način ostajamo prepričljivi in prva izbira za vse, ki koristijo naše storitve.

Naši vozniki so pravi obraz podjetja in nanje smo nadvse ponosni –  vsi v timu so skrbno izbrani in visoko usposobljeni. Igrajo pomembno vlogo pri uporabniški izkušnji poslovnih prevozov in zasebnih prevozov.

Vozniki Go Green nimajo veliko skupnega s tradicionalno predstavo o voznikih. Odlikuje jih vse potrebno tehnično znanje, vozniške veščine in profesionalne izkušnje za zagotavljanje prevozov, ki vedno in brez izjeme presegajo pričakovanja. Enostavno imajo nekaj več in tako lahko tudi uporabnikom ponudijo nekaj več. So vrhunsko usposobljeni, neprisiljeno vljudni in intuitivno diskretni.

Zato v Go Green lahko zagotavljamo prevozne storitve MEET&GREET po najvišjih standardih.

Odlični prevozi – naša zaveza

Zavedamo se, da je prvi vtis ključnega pomena pri vsakem transferju ali prevozu. Vozniki podjetja Go Green to potrjujejo na veliko načinov: kako predstavijo sebe, kako predstavljajo podjetje ter tudi kako strokovno in celovito zagotavljajo izvedbo prevoznih storitev MEET&GREET. Tako bodo, na primer, ob prihodu in odhodu spremljali vaš urnik potovanja, prihode/odhode letal, vam pomagali s prtljago, vam podali želene informacije, po želji potnika poskrbeli tudi za dodatne pomembne podrobnosti, ki naredijo potovanje nekaj posebnega. Po predhodnem dogovoru jih izvajamo kot dodatne storitve po naročilu, denimo penina dobrodošlice, šopek, bomboniera ali druga pozornost za posebne potnice ali potnike ter druge, v naprej dogovorjene zahteve, povezane s potovanjem. Vozniki so z njimi praviloma seznanjeni še pred prvim srečanjem.

Vozniki Go Green so visoko profesionalni in prava zakladnica uporabnih informacij. Vedno in povsod bodo spoštovali vašo zasebnost ter skrbeli za popolno izvedbo storitev, povsem prilagojeno vašim potrebam.

Prihodi in odhodi

Voznik vas bo v stilski uniformi in z napisom počakal v terminalu za prihode ali na predhodno dogovorjenem mestu, vas osebno pozdravil, pospremil do vozila ter vam pri tem pomagal s prtljago. Podobno bo pri prevozu do odhodnega mesta.

Ne glede na vaše poslovne ali zasebne potovalne želje oziroma potrebe v podjetju Go Green lahko ponudimo najboljše prevozne storitve z limuzinami in voznikom. Vedno se boste vozili z vozilom izbrane kategorije, ki nudijo maksimalno udobje.

Vedno se boste vozili z vozilom izbrane kategorije

Vsa naša vozila so neoznačena in brezhibna, tako da se vsak potnik v njih počuti nekaj posebnega. Pri vozilih naročniki izberejo kategorijo (standardna, poslovna ali luksuzna) in vrsto vozila (avto, kombi oziroma avtobus).

Sprostite se, odvrzite skrbi za vožnjo in storitev prevoza prepustite izkušenim voznikom, ki poznajo lokalne poti. Raje uživajte v vožnji,  ne glede na to, ali potujete na letališče ali pa ste od nekod prileteli, se peljete srečanja na srečanje v istem mestu ali na sestanek v drugo mesto. Vožnja ne sme biti razlog, da bi med njo izgubljali energijo. Je idealni čas, ko se lahko umirite, spočijete, zberete, pripravite na poslovni sestanek ali dogodek. 

Za odličen prvi vtis

Vse stranke Go Green koristijo storitve, ki ne sodijo v povprečje. Od trenutka, ko vas bo voznik pospremil v vaše izbrano vozilo, pa do vašega odhoda, bomo vse vaše želje oziroma potrebe obravnavali z vso pozornostjo. Če bi se potnik želel ustaviti za osvežitev, okrepčilo ali nakup, bo voznik z veseljem ugodil takšnim željam, če je bil takšen postanek dogovorjen in je časovno izvedljiv glede na osnovni program. Vozniki Go Green so izkušeni in znajo na sami vožnji diskretno predlagati postanke na pravih lokacijah, obiske primernih restavracij ali izbrano trgovino. Storitve MEET&GREET poslovnih prevozov in individualnih prevozov, ki jih nudi Go Green, so brezkompromisno profesionalne.

Ko morate narediti odličen prvi vtis na svoje partnerje ali ko imate več gostov, ki prihajajo na vaš dogodek ob različnem času in potrebujejo prevoz na lokacijo vašega dogodka, bomo v Go Green poskrbeli za varne in točne poslovne prevoze ter odličen sprejem.

Kot smo že omenili, so naši vozniki zelo pomemben del podjetja – nenehno vlagamo v njihovo znanje in razvoj, zato lahko vzdržujemo najvišje standarde storitev. Že vrsto let sodelujemo le z najboljšimi. Takšna poslovna naravnanost nakazuje, da želimo delati resnično le v dobro naših uporabnikov.

Kadarkoli, kamorkoli, za vas

Storitve opravljamo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na voljo smo vam, kadarkoli bi nas potrebovali:

za poslovne prevoze, zasebne prevoze, VIP prevoze, in to praktično kamorkoli po Evropi. Naši uporabniki posebej cenijo pripravljenost ‘v zadnjem hipu’ sprejeti in prilagoditi storitve čim bolj skladno z željami naročnika.

Od prihoda do odhoda zagotavljamo popolno izkušnjo in prevoz, ki si ga vsak uporabnik lahko samo želi.

GO GREEN – brezkompromisno profesionalni