GoGreen: UNIKAT – nost v središču vaših potovanj

V srcu Ljubljane se nahaja podjetje GoGreen, unikatno izvaja prevozne storitve in oddaja vozil v najem. Že desetletje, od naših prvih korakov do danes, smo predani ustvarjanju unikatnih potovanj za naše potnike in partnerje.

Naša unikatnost se kaže v drobnih pozornostih, ki jih namenjamo vsakemu potniku. Ne glede na to, ali potrebujete avto, kombi ali avtobus, pri nas boste našli unikatno vozilo, ki ustreza vašim potrebam. Naša storitev organizacije dogodkov odlikuje unikatni pristop, ki zagotavlja nepozabne dogodke v Sloveniji in širši regiji.

Unikatnost ustvarja lepoto sveta, raznolikost. Dana je vsakomur, a se v pravi moči pokaže, ko si jo drzneš izraziti in deliti z drugimi. Ves ta čas, ko negujemo edinstvenost, ostajamo predani in izstopajoči v drobnih pozornostih za naše potnike in partnerje. Zato ostajamo na vrhu. Ne ‘sekamo’ ovinkov in ne izbiramo lažjih poti, ampak drugačne, boljše, lepše in inovativne – takšne, ki kot ta skodelica pripovedujejo in spodbujajo biti samo-svoj. Tudi to je unikatno.

Unikat za unikatne poslovne partnerje

Tudi poslovni partnerji, s katerimi skupaj ustvarjamo in tkemo uspešne poslovne poti so unikat. Letos smo se odločili, da našim poslovnim partnerjem podarimo nekaj resnično unikatnega – personalizirane skodelice, oblikovane in izdelane ročno s strani priznane lončarke Jasmine Verbič. Vsaka skodelica je avtorsko delo, ki odseva unikatnost tako izdelovalke kot prejemnika.

Ekipa GoGreen: ustvarimo unikat

Poleg unikatnih daril smo za naše partnerje pripravili tudi e-voščilo, posneto z unikatnim pristopom. Video produkcija Stadler je skrbno načrtovala in kvalitetno zmontirala posnetek v voščilo, ki prikazuje, kako se je ekipa GoGreen preizkusila v lončarskem ustvarjanju. Vsak detajl v videu poudarja našo predanost unikatnosti in kreativnosti.

Unikatna pot k uspehu

Pri GoGreen smo ponosni, da ohranjamo svojo unikatnost. Ne izbiramo lažjih poti, ampak ustvarjamo drugačne, boljše, lepše in inovativne rešitve, ki odražajo našo unikatnost. Vabimo vas, da se nam pridružite na tej unikatni poti in izkusite, kako lahko GoGreen naredi vaše potovanje ali dogodek resnično poseben in neponovljiv.

Ekipa GO GREEN vam želi uspešno, lepo, varno in unikatno 2022!