Tu so doma očarljive lokacije, ki navdušujejo filmske, gledališke, glasbene, marketinške, medijske in turistične produkcijske time.

Slovenija je s svojo širšo regijo idealna za snemanje na filmsko očarljivih lokacijah, je odlična izbira za snemalne ekipe, za podjetja, ki iščejo unikatna prizorišča za svoje dogodke ali pa agencije, ki iščejo izvirnost za svoje produkcijske ambicije. Go Green tim vam pri tem nudi popolno organizacijsko, logistično in izvedbeno podporo.

NAJ GRE ZA OGLAS, GLASBENI VIDEO, IZBRANI PRIZOR ALI PA CELOTEN CELOVEČERNI FILM

Na svetu ni veliko držav, ki ponujajo morje, gore, zelene doline, čarobna mesta in vasi, največje razdalje pa so zgolj par sto kilometrov. To omogoča velik prihranek za produkcijske hiše, ki pazijo na že tako visoke stroške snemanja.

V vseh letnih časih, ko se kulisa menja pred našimi očmi, lahko najdete veliko izjemnih prizorišč (številni gradovi po Sloveniji, Operna hiša, primorski klifi, kraške jame, Alpe in pravljične alpske doline, soteske, slapovi, jezera in pravljična mesta, kot bi jih preteklost ohranila žive). Unikatne lokacije so odlične za edinstveno video ali filmsko ozadje, pa tudi za presežke poslovnih srečanj, za predstavitve, premiere in tudi srečanja ter praznovanja zasebne narave. Slovenija nudi odlične nastanitvene možnosti tudi za najbolj petične goste, ko pa dodamo še kulinarične presežke mojstrov z Michelinovimi zvezdicami, ki so lokalne jedi ponesle na svetovni nivo, bo zadovoljstvo na vrhuncu.

Ljubljana, avtor: Iztok Medja

Izredna prednost je še dejstvo, da se v razdalji od 100 do 380 kilometrov od naših meja nahajajo tudi Benetke, Dunaj, Budimpešta, Salzburg, München, Zagreb in Opatija, nedaleč naprej sta tudi Hvar in Dubrovnik.

Zelo dobro se zavedamo, kako pomembna komponenta je ČAS za filmsko in video produkcijo. Urniki so polni opravil in usklajevanja, sodeluje veliko število ljudi različnih profilov, sodelujejo ustvarjalci z različnih koncev sveta in kultur, igralci, režiserji, kostumografi, scenografi, fotografi, snemalci,… stroškovniki pa so za različne projekte različno prijazni oziroma prilagodljivi. Zato vemo, da vam ČAS in odsotnost morebitnih dodatnih težav, ki jih nemalokrat povzročajo prevozi – pride še kako prav! Čas je v poslovnem svetu kapital.

SPREJEMI, PREMIERE, DRUGI VIP DOGODKI IN CELOSTNA ASISTENCA

Naj izkušnje Go Green tima postanejo vaše prednosti – stroškovno, logistično in izvedbeno. Sodelovanje z našo ekipo GO GREEN je predvsem enostavno, saj poznamo okolje in industrijo filmske, glasbene in marketinške video produkcije.

IZBIRAJTE IZ FLOTE GO GREEN VOZIL

Pri sodelovanju z Go Green dostopate do raznolike flote luksuznih vozil oziroma vozil višjega razreda, ki jih vozijo visoko usposobljeni in licencirani vozniki. Naša vozila in tim voznikov ima vedno pripravljen ‘vzporedni par’ vozila in voznika, zato nas nepredvidljive situacije ne morejo presenetiti. Transportna logistika je področje, kjer imamo izkušnje in kjer vam lahko ponudimo pravo podporo.

 

🚘 VI SNEMATE, MI VAS VOZIMO – ZA MEDIJSKE, AGENCIJSKE IN FILMSKE EKIPE

Snemate reklamo, film, video vsebine ali dokumentarni film? Go Green vam zagotavljamo avtomobile, prevoze in voznike za raznolike potrebe produkcijskih hiš, medijskih in filmskih ter drugih ‘video’ ekip za snemanje v Sloveniji in sosednji Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in v bližnjih regijah. Imamo izjemno bogate izkušnje v filmskem, medijskem in televizijskem produkcijskem sektorju, pronicljivo razumemo tudi potrebe naših uporabnikov v hitro spreminjajočem se svetu sodobne tehnologije in oglaševanja. Ne glede na dolžino snemanja ali snemalnih dni, vam zagotavljamo, da bodo naši/vaši vozniki vedno ob vas in bodo zagotavljali visoko profesionalne storitve po meri. PREBERITE VEČ o naših prevozih in storitvah za filmske in glasbene produkcijske ekipe.

🚘 NA SLAVNOSTNO PRIREDITEV Z NAJETIM VOZILOM IN VOZNIKOM

Ste obiskali Slovenijo, ker se boste udeležili filmske, gledališke, glasbene premiere ali drugega slavnostnega dogodka? Za vas izvedemo prevoz z luksuznim avtomobilom na slavnostno prireditev. Go Green vozniki vedno poskrbijo, da pridete udobno in pravočasno. Dolg seznam uglednih uporabnikov Go Green prevozov je najboljša potrditev za naše profesionalne izvedbe prevozov in občutka ‘za tisto nekaj več’, ki ga prejmete kot uporabnik.

Pri izbiri voznikov za filmske in televizijske premiere je Go Green PRVA IZBIRA. Že več kot 10 let izvajamo storitve prevozov in drugih logističnih storitev za priznane producente, režiserje in igralce. Rdeča preproga je slavnostna prireditev, zato pridite tja glamurozno in sproščeno.

🚘 VIP IN SUPER VIP GOSTI

V Go Green smo specializirani za profesionalne storitve prevozov za VIP goste, ugledne člane družbe, znane in slavne obraze v filmski, glasbeni in gledališki industriji, ki jim pritiče udoben, brezskrben in varen prevoz na izbrani dogodek. Zaupajo nam ugledne državne ustanove, zaupajo nam ugledni posamezniki v filmski in glasbeni industriji. Zato ker smo brez izjeme zapisani profesionalnosti in diskretnosti. Izbrani avtomobili za tovrstne prevoze so vedno na najvišji ravni in zagotavljajo najvišje udobje ter varnost.

🚘 ‘FIRST CLASS’ ZA VAS ALI VAŠE GOSTE

Brezhibno točen, skrbno in elegantno oblečen voznik z odličnimi komunikacijskimi veščinami vas bo pozdravil doma ali v hotelu in vas pospremil do vozila. Vsa naša vozila ponujajo veliko prostora, sedeži so usnjeni ali plišasti, udobni, notranjost avtomobila pa vam omogoča sprostitev in predajanje bodisi opazovanju okolice ali nemotenemu delu – pripomočki so vam na dosegu roke. Po težkem dnevu na snemanju voznik počaka, vas oziroma vaše goste pozdravi in odpelje na želeno lokacijo, v hotel, restavracijo, v mesto ali drugam.

🚘 PODALJŠANJE S POČITNICAMI

Če bi želeli, lahko vaš obisk Slovenije ali regije podaljšate v prijetne počitnice ali city brek. Slovenija vam ponuja ogromno možnosti za ‘sladko brezdelje’. Povprašajte nas o tem…

 

KARKOLI JE VAŠ RAZLOG ZA OBISK SLOVENIJE, GO GREEN PREVOZI IN PREVOZNE STORITVE SO VEDNO ODLIČNA IZBIRA.

Dobrodošli z nami na očarljiva prizorišča, na slavnostne dogodke ali srečanja. Smo vaši tihi izvajalci, diskretni partnerji in učinkoviti izvedbeniki. Pokličite ali pišite nam; 00 386 51 303 404  ali info@go-green.si

IZKORISTITE PREDNOSTI – POZNAMO SLOVENIJO IN IZVAJALCE STORITEV

Storitve, ki jih nudimo filmskim, medijskim, glasbenim in video produkcijskim hišam v Sloveniji in v sosednjih Hrvaški, Italiji, Avstriji, Madžarski:

  • najem vozil vseh kategorij, od osebnih avtomobilov, minibusov, tovornih kombijev in drugih vozil za potrebe snemanja, kot tudi nudenje šoferskih storitev,
  • storitve koordinatorja ali vodje prevozov,
  • prevozne storitve kot podpora produkcijskim ekipam – organiziramo in izvajamo prevoze za namen raziskovanja, iskanja lokacij,…
  • varen prevoz ustvarjalcev in snemalnih ekip (studio – lokacija na terenu – hotel),
  • varen prevoz in vodenje vplivnežev na različne lokacije (prevoz in po želji tudi turistično vodenje),
  • organizacija varovanja VIP članov ekipe (igralke, igralci, režiserji),
  • dostava in prevozi rekvizitov, kostumov ali druge opreme,
  • načrtovanje optimalnih prevozov in izvedba le-teh,
  • prevozi na posebne dogodke,
  • podaljšane počitnice za člane snemalne ekipe.