Vsako uspešno podjetje se za svoje poslovne uspehe in dosežke lahko v prvi vrsti pokloni svojemu  motiviranemu in zadovoljnemu timu sodelavcev – naš v jesen vstopa z novimi močmi in izzivi.

Pred začetkom kolegija v sredini junija smo se člani Go Green tima pohecali, da je naše podjetje luksuzna limuzina, ki jo krmari direktor, člani tima – kar 9 nas je že – pa so motor podjetja. In to sploh ni daleč od dejanske prakse.

S stalno rastjo poslovanja GO GREEN vsako leto povečujemo obseg dela in uspešno izpeljanih projektov.  Povečujemo tudi obseg naših storitev, obenem pa ves čas ohranjamo fokus na trojem:

  • na motiviranih in zadovoljnih sodelavcih,
  • zadovoljnih naročnikih in
  • dolgoročni naravnanosti k premikanju našega poslovanja v smeri bolj trajnostnega ravnanja.

Raste pa tudi število naših članov GOGREEN tima.

 

DOBRODOŠLA, NIKA!

V letošnjem poletju smo tako vsled vse večjemu številu dogodkov, ki jih soorganiziramo za naše naročnike, svoj tim okrepili z izjemno organizatorko dogodkov, NIKO POŽUN, ki trdno verjame v osebni in pozitivni pristop ter skrbno pozornost na detajle, ki uresničujejo želje naročnikov. Izjemna poslušalka zna ustvarjati dogodke, ki si jih vsi gostje zapomnijo. Spoznajte Niko, ki ji vsi sodelavci izrekamo toplo dobrodošlico in se že veselimo prvih dogodkov v njeni organizaciji. Za vas bo z veseljem pripravila ponudbo team building dogodka.

 

SREČNO, ROK IN MIHA!

Za nove zadolžitve in odgovornosti čestitamo tudi tandemu Rok Gobec in Miha Glavan. Oba sta se GoGreenu pridružila v 2021 in kot asistenta produktnega vodje na procesu vozila skrbela za optimizacijo nakupov, vzdrževanja ter prodaje vozil v kompleksnem voznem parku Go Greena – ta vključuje luksuzna vozila, pa tudi standardne in poslovne avtomobile ter kombije pretežno blagovnih znamk BMW, Audi, Mercedes in Volkswagen. Sta strokovnjaka na področju vozil, nove tehnologije, blizu jima je npr. tematika: poraba električnega avtomobila,…

Rok bo odslej kot produktni vodja odgovoren za nakup in prodajo novih vozil ter operativni najem vozil, Miha pa prevzema odgovornost za nakup in prodajo rabljenih vozil. Pri uspešni optimizaciji poslovanja na področjih novih zadolžitev ter ob vseh prihajajočih izzivih jima želimo veliko uspehov, razvijanja vizije, doseganja ciljev v trajnostnem duhu podjetja in predvsem uživanja pri delu v kolektivu. Oba navdušena športnika bosta v ‘športnem duhu’ za nas še naprej pomembna soustvarjalca tesne povezanosti med sodelavci.     

Zdaj pa… gremo novim GOGREEN izzivom naproti.
Vozite se z nami na tej poti.