Prednosti poslovnega prevoza

Analiza rezervacij zasebnih prevozov v zadnjih mesecih kaže, da se podjetja prilagajajo aktualnim potovalnim razmeram. Poslovna potovanja z zasebnimi vozniki v bližnja mesta se izvajajo vse pogosteje. Hkrati z zanimanjem ugotavljamo, da se poslovneži odločajo za potovanja z zasebnim prevozom tudi v bolj oddaljena mesta kot so Neapelj, Monako, Nürnberg ali Zürich,… V nadaljevanju smo zato predstavili prednosti poslovnega prevoza.

Zakaj pri naročnikih zaznavamo spremembo potovalnih navad? Nekatera podjetja iščejo načine, da najdejo nadomestilo okrnjenim letalskim povezavam, druga iščejo načine, da se izognejo javnemu prevozu ali lokacijam s povečano koncentracijo ljudi. Namesto prevozov na bližnja letališča naročajo kvalitetne zasebne prevoze v najrazličnejša evropska mesta. Na ta način poskrbijo za lastno varnost in za varnost zaposlenih, hkrati pa se udeležijo poslovnega sestanka in tako ne izpustijo pomembne poslovne priložnosti.

Kako na poslovno potovanje z zasebnim prevozom in katere so prednosti poslovnega prevoza? 

  1. Potujte brez prestopov

Prva prednost poslovnega prevoza je, da se poslovno potovanje z zasebnim prevozom začne, pred vrati vašega doma ali pisarne, ko vas profesionalni voznik pozdravi, pospremi do vozila in vam pomaga s prtljago. Da pot poteka mirno in brez nepotrebnih nevšečnosti, GoGreen ekipa že ob sprejemu naročila optimizira vaš poslovni potovalni načrt. Voznik se dan pred odhodom pripravi na pot s preverjanjem lokacij, na dan prevoza pa spremlja aktualne razmere na cesti. Prav zato lahko računate na natančno izdelan načrt vašega potovanja, ki dopušča morebitne nepredvidene spremembe. Voznik vas brez prestopov, z individualno dogovorjenimi postanki, pripelje do vhoda poslovne stavbe, kjer poteka poslovno srečanje.

  1. Na poslovno potovanje vzemite dodatna oblačila in dodaten par čevljev

Pomembno je, da na poslovnem sestanku naredite dober prvi vtis, zato je nujen brezhiben zunanji videz, ki je v skladu s poslovnim kodeksom oblačenja vašega podjetja. Ena izmed prednosti poslovnega prevoza je, da pri prevozu ni omejitve vezane na velikost in težo prtljage. Brez dodatnega doplačila vzemite večji potovalni kovček, v katerega zložite rezervno obleko in čevlje. Dodatna obleka in čevlji vas lahko rešijo neprijetnosti ob spremenljivem vremenu, nepričakovanih madežih ali tkanini, ki se mečka. Predlagamo, da na zadnjem postanku preverite svoj videz, obleko in se osvežite. Tako boste na poslovni sestanek prispeli samozavestni, sveži in urejeni.

  1. Čas vožnje izkoristite za delo

Izkoristite intimnost “Pisarne na kolesih” in med vožnjo v popolni diskretnosti in brez nepotrebnih prekinitev opravite pomemben telefonski klic oziroma se pripravite na prepričljivo predstavitev pred poslovnimi partnerji. Vsi vozniki, ki vozijo pod blagovno znamko GoGreen so licencirani posamezniki, ki postavljajo profesionalnost na prvo mesto. Diskretnost v poslovnem svetu pomeni profesionalnost, zato je vsak izmed voznikov podpisal pogodbo o zaupnosti podatkov. To vam zagotavlja, da bodo zaupni podatki ostali zaupni in varovani pred tretjimi osebami. Seveda pa lahko čas vožnje izkoristite za umiritev misli ob poslušanju glasbe ali podkastov po vaši izbiri ali pa le uživate v tišini.

  1. VIP prevoz – za dober prvi vtis

Dodatno poslovno profesionalnost predstavljajo tehnološko moderna vozila najnovejšega letnika in urejeni vozniki. Vozila niso polepljena z logotipi ali kričečimi napisi, nimajo izstopajočih registrskih tablic ter so najpogosteje temnih in sivih barvnih odtenkov. Čiščenje in dezinfekcija vozil sta pred vsakim prevozom opravljena po strogo določenem internem protokolu. Profesionalni vozniki znanje in izkušnje pridobljene pri izvajanju protokolarnih prevozov prenesejo na izvajanje poslovnih prevozov. Zato je vsak GoGreen prevoz izpeljan kot najboljša VIP prevozna storitev.

  1. Poslovni prevoz prilagodite vašemu urniku

V poslovnem svetu je časovna prilagodljivost prevoza velika prednost poslovnega prevoza. Če ste pri komercialnih letih in javnem prevozu vezani na urnike, lahko pri zasebnem prevozu prilagodite čas vožnje vašim željam in potrebam. Moderni poslovni svet je v funkciji časa. Sestankov in srečanj s strankami ne morete vedno prestaviti in če ne boste točni, vas lahko konkurenca hitro prehiti. Go Greenovi vozniki vedno prihajajo 15 minut pred dogovorjenim časom odhoda, kar vam daje dodatno mero prilagodljivosti in brezskrbnosti. Najpomembneje pri tem pa je, da boste z GoGreen prevozi vedno imeli dovolj časa, da se v miru osredotočite in pripravite na vaše aktivnosti. V naprej določeno trajanje sestanka se lahko skrajša ali podaljša, vi pa lahko le s kratkim klicem ali sporočilom vozniku prilagodite predviden čas povratka.

Podatki o izvedenih prevozih v zadnjih nekaj mesecih kažejo, da se poslovneži odpravljajo na krajše (do 530 km) in daljše poslovne poti po Evropi z zasebnim prevozom. V času nepredvidljivih okoliščin je pomembno aktivno razmišljanje o priložnostih in prilagoditvah nastalim spremembam. Zakaj? Če ne boste prisotni vi, bo poslovno priložnost izkoristil neko drug. To so najpomembnejše prednosti poslovnega prevoza, ki vam olajšajo potovanje.

V naslednji objavi preberite, kako je lahko poslovno potovanje odlična investicija za uspešno prihodnost podjetja.

Avtor: Nina Stadler, nina.stadler@go-green.si