Ime podjetja – Zakaj GoGreen?

Na poslovnih srečanjih nam nikoli ne uide vprašanje o tem, zakaj je ime podjetja, ki se ukvarja s prevozi in najemi vozil, GoGreen.

Ime podjetja pove veliko o nas. O našem razmišljanju in naših vrednotah. Ker se zavedamo, da vsak premik pusti sledi in da smo kot podjetje soodgovorni za ohranjanje naravnega in družbenega okolja, smo se za trajnostni model poslovanja odločili na samem začetku poslovne poti. Posvečamo se varnemu in odgovornemu izvajanju vseh naših storitev. Vse produkte in projekte pri prevoznih storitvah, najemih vozil in organizaciji dogodkov načrtujemo natančno ter v skladu z družbeno odgovornimi načeli poslovanja. Skrb za naravno okolje dopolnjujemo tudi s skrbjo za zaposlene in z vzdrževanjem odnosov z našimi poslovnimi partnerji, tako kupci kot tudi dobavitelji. Prepričani smo, da lahko tako ustvarjeno vračamo okolju.

V našem voznem parku imamo 3 kakovostne kategorije med osebnimi in kombiniranimi vozili in sicer standardno, poslovno in luksuzno kategorijo. V isti kakovostni kategoriji (in tudi modelu vozila) uporabljamo tisto izvedenko pogona za vozilo, ki ima za posamezno konkretno naročilo (pričakovana razdalja, trajanje prevoza, možnosti postankov, število potnikov, količina prtljage, ipd.) najprimernejšo vrsto pogona. Za krajše in srednje razdalje so to večinoma priključni hibridi, za daljše prevoze pa vozila s hibridnim pogonom ali vozila s klasičnimi motorji. Vsekakor sta realni izpust CO2 in realna poraba goriva vodilo v našem podjetju in sta ključna kriterija pri odločanju o nakupu in vsakodnevni uporabi vozil. Z namenom, da oba kriterija konstantno nadgrajujemo, imamo v lasti in uporabi izključno najnovejše modele posameznega proizvajalca (vozila stara do največ 6 mesecev). Tako vozni park nenehno obnavljamo s tehnološko najbolj dovršenimi modeli, s čimer zgoraj omenjena kriterija konstantno izboljšujemo. GoGreen strokovnjaki redno objavljajo vsebine o napredni tehnologiji, vključno s številnimi članki, ki so namenjeni raziskovanju in razlagi najnovejših dosežkov na področju električne mobilnosti, trajnostnih prevoznih rešitev in inovacij v avtomobilski industriji. Eden takšnih člankov je namenjen vsem, ki vozite električni avtomobil ali vas zanimajo električna vozila. Nasvete o porabi električnih avtomobilov  si preberite na povezavi. Za ponudbo za najem električnega vozila pa kliknite na povezavo.

 

Avtor: Mirjana Nikolovska, info@go-green.si