30 obletnica poroke – Biserna poroka – Kako praznovati 30 let ljubezni in spoštovanja?

30 obletnica poroke - biserna poroka - ideja za darilo - GoGreen

30 obletnica poroke – biserna poroka – ideja za darilo – GoGreen

30 obletnica poroke se imenuje biserna poroka. Je simbol čistosti in moči zakona, ki je preživel tri desetletja. V tem času sta zakonca preživela veliko. Doživela sta vzpone in padce, a sta vedno obdržala ljubezen in spoštovanje.

Vzponi in padci so del življenja. Noben zakon ni popoln. Vsako razmerje bo doživelo dobre in slabe čase. Pomembno je, da se zakonca spopadata s težavami skupaj in da se nenehno trudita za krepitev svojega odnosa. Ljubezen in spoštovanje sta ključna za uspešen zakon. Ljubezen je tisto, kar povezuje zakonca in jim daje moč, da premagajo težave. Spoštovanje pa je tisto, kar jim pomaga, da se med seboj počutita cenjena in ljubljena.

Za praznovanje biserne poroke si zakonca zaslužita nekaj posebnega. Za vas smo oblikovali prav posebno, romantično doživetje. Preden vam predstavimo predlog za posebno doživetje ob 30 obletnici poroke vam bomo pojasnili zakaj se 30 obletnica poroke imenuje biserna poroka.

Zakaj se 30 obletnica poroke imenuje biserna poroka?

30 obletnica poroke - biserna poroka

30 obletnica poroke – biserna poroka

Biserna poroka se imenuje tako, ker so biseri naravni dragulji, ki so oblikovani skozi leta. Biseri nastanejo v notranjosti školjk in so produkt zaščitnega mehanizma školjke proti tujkom, ki vstopajo v njeno notranjost. To je simbol moči in vzdržljivosti, ki sta jo zakonca pokazala v tridesetih letih skupnega življenja.

  • Biseri so oblikovani skozi leta, kar simbolizira čas, ki ga sta zakonca preživela skupaj.
  • Biseri so naravni dragulji, kar simbolizira naravno lepoto in popolnost zakonske zveze.
  • Biseri so redki, kar simbolizira redkost in dragocenost zakonske ljubezni.

Zato je prav, da si na vajin dan vzameta čas zase in se odločita za praznovanje 30 obletnice poroke.

30 obletnica poroke – Kako praznovati biserno poroko?

Za praznovanje biserne poroke si zakonca zaslužita nekaj posebnega. Na podlagi izkušenj in mnenj naših gostov smo za vas oblikovali predlog praznovanja, ki pa je lahko tudi predlog darila ob 30 obletnici poroke:

30 obletnica poroke - biserna poroka na Ljubljanskem gradu - GoGreen

30 obletnica poroke – biserna poroka na Ljubljanskem gradu – GoGreen

  • Rezervirajte luksuzno vozilo in voznika – luksuzni prevoz. Tako je potovanje do restavracije še bolj posebno.
  • Sprehod po grajskem parku je prava izbira za sproščujoč potek dneva. To je način, da se sprostite in uživate v družbi drug drugega.
  • Uživajte v romantični večerji. Izberite restavracijo, ki ponuja odlično hrano in prijetno vzdušje.

Tukaj je predlog programa za praznovanje biserne poroke:

16:00 – Prevoz z luksuznim vozilom na Ljubljanski grad.

17:00 – Sprehod po grajskem parku ali raziskovanje notranjosti Ljubljanskega gradu.

18:00 – Romantična večerja v restavraciji.

Rezervirajte luksuzno vozilo in voznika za praznovanje 30 obletnice poroke– naj bo biserna poroka popolna!

30 obletnica poroke - prevoz za biserno poroko - GoGreen

30 obletnica poroke – prevoz za biserno poroko – GoGreen

Za praznovanje biserne poroke je rezervacija luksuznega vozila in profesionalnega voznika odlična izbira. Luksuzno vozilo bo vaše potovanje do restavracije naredilo še bolj ekskluzivno. Voznik bo skrbel, da se boste lahko sprostili in uživali v družbi drug drugega. Ob predhodnem dogovoru lahko v vozilu pričaka cvetje, prigrizki ali pijača, kar bo dodatno popestrilo vaše doživetje.

  • Poklon cvetja je vedno lep način, da izrazite svojo ljubezen in spoštovanje. Lahko izberete šopek rož, ki sta jih vedno imela rada ali pa nekaj novega, kar bo spominjalo na vaš poseben dan.
  • Prigrizki so odličen način, da se osvežite med potovanjem. Predlagamo, da izberete nekaj lahkega, kot je sadje, zelenjava ali oreščki.
  • Pijača je vedno dobrodošla. Lahko izberete vino, pivo ali katero koli drugo pijačo, ki jo imata rada in vaju spominja na vajino vezo.

Za prijeten, sproščen dan predlagamo, da vozilo z voznikom rezervirate za 6 ur, voznik vaju bo pobral na vajinem domu, vaju peljal na Ljubljanski grad. Počakal pri vozilu, da zaključita s programom in vaju po večerji odpeljal domov.

Lahko vam organiziramo celotno doživetje, vključno z rezervacijo prevoza, rezervacijo kosila ali večerje v restavraciji.

Uživajte v romantičnem sprehodu po grajskem parku

30 obletnica poroke - Ljubljanski grad - GoGreen

30 obletnica poroke – Ljubljanski grad – GoGreen

Romantičen sprehod po grajskem parku je lep način, da se sprostite in uživate v družbi drug drugega. Sprehodite se po urejenih poteh in uživajte v lepoti narave. Z Ljubljanskega gradu je čudovit razgled na staro mestno jedro Ljubljane in okoliške hribe. Lahko pa se odločite, da raziščete notranjost gradu in uživate v čudovitih zgodbah preteklosti.

30 obletnica poroke - raziskovanje notranjosti Ljubljanskega gradu

30 obletnica poroke – raziskovanje notranjosti Ljubljanskega gradu

30 obletnico poroke začinite z romantično večerjo

30 obletnica poroke - večerja v Gostilna na gradu - GoGreen

30 obletnica poroke – večerja v Gostilna na gradu – GoGreen

Romantična večerja je odličen način, da praznujete biserno poroko. Izberite restavracijo, ki ponuja odlično hrano in prijetno vzdušje. Tako boste lahko uživali v dobri hrani in se pogovarjali o vsem, kar sta skupaj doživela v zadnjih 30 letih. Na Ljubljanskem gradu sta na voljo dve restavraciji Gostilna na gradu (*)  in Restavracija strelec (*). Če vam je ljubša katera druga restavracija vas lahko voznik odpelje v center Ljubljane.

30 obletnica poroke - večerja v Restavraciji Strelec

30 obletnica poroke – večerja v Restavraciji Strelec

Po večerji vas bo voznik odpeljal do vajinega doma, kjer se bosta lahko sprostila in uživala v spominih na svoj poseben dan. Lahko si privoščite skodelico kave ali vina in se pogovarjate o tem, kako lepo se je zgodila 30 obletnica poroke.

Rezervacija luksuznega prevoza je odlična priložnost za vse, ki bi svojim najdražjim radi podarili posebno darilo.

Zanimivost: Po podatkih Statističnega urada RS se je leta 1993, torej 30 let nazaj v Sloveniji poročilo 9.022 parov. Čestitke vsem, ki praznujete biserno obletnico poroke. Verjetno se ob tem spominjate kako se je zgodil vajin dan, pred 30-imi leti. Se je zgodila poroka v dežju? Bi ponovila poročne zaobljube? Preverite kakšne so poroke danes, oziroma poroke prihodnosti?

Več idej o praznovanju obletnice poroke lahko dobite na spletni strani go-green.si